Vikt & sånt skit

Jag känner mej smal, ung och ibland till och med söt och en bra dag till och med småsexig. Men när jag ser mej i spegeln (helkropp) så får jag en chock! Vem är den där tjocka rynkiga kärringen i spegeln… SHIT! Vissa dagar så tar jag tag i hullet och riktigt hånar mina celluliter och allt daller där framför spegeln. Hahaha.

Okej jag överdriver lite, men faktum är att jag känner mej rätt fin ända fram till dess jag ser mej själv i spegeln eller på foto. Självbilden stämmer lixom inte riktigt. Förr i tiden så kunde det vara tvärtom. ”Men ser jag ut så där” ”Det var inte lika farligt som jag trodde”. Nu är det mer: ”Men hur fan ser jag ut”. Blä jag ska aldrig mer äta nåt onyttigt!!! Aldrig!!! Några timmar senare så plockar jag ut en god chokladglass ur frysen och mumsar i mej. YES, de kallar mej Fru Karaktär! 😉

Nä jag ligger lågt nu. Det är sommar och semester och att säga att jag skiter i min vikt är att ljuga, för jag vill gå ner till min normalvikt, men jag är inte hård mot mej. Jag försöker vara snäll (snälldum)…ett litet tag till. Sedan måste jag motvilligt köra hårt. Med både träning och kost.

Måtten är nu (inom parentes minus sedan 2 feb):

Midja: 77 cm (-11 cm)

Höft: 103 cm (-7 cm)

Lår: 59 cm (-6 cm)

Om jag ska skriva nåt positivt så märks det att jag faktiskt har tappat vikt och tränat lite,  framförallt på låren. 6 cm i omfång är ju ganska mycket trots allt!

Hej Helena heter jag och jag väger 69,9 kg och är 160 cm lång, fyller snart 40 år och har 5 ungar med två karlar. Du då? 🙂

Vet ni vad Tyra sa när hon såg de där bilderna på mej? Titta mamma prinsessa!!! Meeeen gullunge! 🙂

Träningen består av promenader, enstaka löpturer samt träning som benböj/utfall och många springa runt och dansa stunder med döttrarna i huset. Plankan är jag urkass att göra efter denna graviditet. Jag som var så duktig och gjorde plankan morgon och kväll efter fyran. Hm…där har jag nåt att ändra kanske!?

Jag tänker försöka gå ner i vikt själv (har ju ändå lyckats 4 gånger innan) och har gett det ett år, ja året ut. 11,9 kg kan väl inte vara så svårt att tappa? 😀 Funkar det inte denna gång så börjar jag med Viktväktarna. Punkt slut. När jag var 30 år så lovade jag mej själv att jag skulle vara snygg som faaan när jag fyllde 40 år….hahaha. Oooops nästan bara 4 månader dit.

3 comments

  1. anna says:

    vad härligt att det går åt rätt håll. förstår att det är jobbigt att känna så….skönt ändå att du känner dig fin. strunta i att titta i spegeln:P kram

Lämna ett svar