Om mej

Älskar stadsliv, hårdrock, fart och fläkt och höga klackar lika mycket som att traska runt i gummistövlar med mina älskade barn och man här på ”landet” eller nja jag gillar nog landet lite mer! 😉
Jag bor på vårt drömställe med mina fem barn och maken Jocke.

Vi köpte gården december 2007, ett rymligt timmerhus utanför Sundsvall från 1887 med allt som hör till en gammal lantgård: loge, lada, ladugård, stall, hönshus, smedja och jordkällare samt en väldigt massa jobb… Vi påbörjade en omfattande renovering direkt och flyttade äntligen in i augusti 2008.
Vi har 11 Hedemora hönor, och 3 tuppar. 2 katter vid namn Sigrid och Hjalmar finns också på vår gård och kaninen Knut. Planer finns på att skaffa några coola får eller getter, kanske blir det under 2015?!

Jag älskar att fotografera, skriva, blogga, inreda och dekorera. Brinner verkligen för mitt företag Helenas Hem och att få förmånen att vara med i andras planering och glädjepirr inför fest & bröllop.

test

2 comments

 1. Sören Larsen says:

  Hej Helene! Har du något namn på fecebook? det skulle vara kul att ha dig som vän där. om du undrar vem jag är så ser du det nog om du går in på min blogg den 20e där är min far och mor med, jag är fd: arbetskamrat med din far på västermalms skola i Sundsvall. Jätte fina bilder som du har på din sida. Kram

 2. Helena says:

  Hej Sören och Tack! 🙂
  Kul att titta in i din blogg, vad flitig du är. Roligt med kända ansikten också. 🙂
  Jag är inte så aktiv på min privata facebook, det är mer instagram som gäller.
  Men du kan söka på Helena Tjärnström
  Eller Helenas Hem som är mitt företags.
  Ha det så bra!
  Kram
  /Helena T

Kommentera

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.