Vattenfalls fläta & House Of Lola

Igårkväll direkt efter jobbet så åkte jag hem till Lizettie och åt god wok! 🙂
Jag hade helt glömt bort att det var klädvisning hemma hos henne ju. Skrev sist att jag såg fram emot en kväll med min familj ju. Men jag fick en rolig kväll med vänner ist. 🙂 House Of Lola heter märket. Superfina kläder till barn och dam.

20120911-204745.jpg
Elise visar kläderna. Den vänstra klänningen var SÅ fin. Var tvungen att köpa en sån till Betty, hon ska få den på sin födelsedag. 🙂

En helt annan sak. Har ni sett en vattenfalls fläta någon gång? Det hade inte jag.

20120911-210039.jpg
Sååå här vacker kom Evelina, Lizetties dotter från frisören. Underbar håruppsättning. Lite trixigt att få till själv kanske… 🙂

Jag har inte berättat om ett kommande reportage och inte heller skrivit om Meya 8 månader. Tänkte mej ett inlägg om hur missnöjd jag var med Gneis köpet också. Mmm får se när jag hinner med allt. 🙂 kram på er och KUL att ni tittar in här!!!

4 comments

 1. Hanna says:

  Hej Helena!
  Vad kul, jag läste att du har ett kommande reportage.. jag med!
  ..och jag hörde att de ska till juniskär dagen efter att de kommer till mig, kan det vara till dig tro?? 🙂
  Ja spännande i vilket fall!

  Trevligt att kika in till dig igen, hinns inte med så ofta 🙁
  Ha d gott!
  Kram Hanna

 2. Ansibecki says:

  Vad spännande med det kommande reportaget 🙂 Snygg fläta också. Jag har visst en del att läsa ikapp här inser jag. Ibland är det bara för mycket och då hinner man inte titta in så ofta som man hade velat… kram på dej!

 3. Elise says:

  Nej men hjälp vilken härlig min jag hade där! 😀 😉 KUL att du gillade kläderna och jag ser fram emot att se en bild på Betty i klänningen framöver! 😀

  Råkade faktiskt hamna här av en slump, haha, så det var lite roligt när jag det här inlägget. 🙂

 4. Helena says:

  Elise: du var fin ju! 🙂 haha vad lustigt att du råkade hamna på min blogg och hittade dej själv! Kläderna var jättefina. Ha det så bra! Kram

Lämna ett svar