Grattis till min mamma

Helgen är snart slut och jag kan inte fatta det, vart tar den vägen? Hinner ju INGET. Typ. 🙂 Fast egentligen så HAR vi ju hunnit med en hel del. Även fast det inte känns så. Tvättat alla fönster i huset (yes äntligen), målat en sväng på ladan, tvättat bort nästan hela tvätthögarna och dessutom fått det mesta på plats i byråer/garderober, gett varandra varsin sovmorgon och idag åkte vi till mor och far för att fira min lilla mamma som fyller år! Stort GRATTIS till henne. JAG fyller ju jämt 12-12-12 och hon fyller jämt nästa år 13-09-09. Jag fyller 30 och hon 50…eller nåt sånt. 😀

Det bjöds på god tårta, kakor och bullar, men jag drack bara kaffe. Min mage fick nog av allt godis som jag proppade i mej igårkväll…shit vad den jäste ut. Jag fotade inget på kalaset, blir lätt så när mamsen inte tycker att hon blir bra på bild. Som min Linus, så FINA men rädda för kameran ändå -jag som är en linslus förstår inte det där. 😉

Vi kom så sent så vi missade mina systrar som redan hade varit där, lite synd ju. Det är ett så härligt liv när alla barnbarnen håller igång.

Det här är vår yngsta familjemedlem. MEYA. Här är hon alldeles nyvaken. Sötungen.

Nu ska jag packa träningsväskan och fixa klar min matlåda till lunchen, har kokat quinoa som jag ska ha till kycklingfilé, börjar kännas tjatigt nu. Äter det väldigt ofta. Men varje dag så äter jag mest för bränslet skull, inte för att njuta. I morgon väntar jobb igen mellan 8-17. Fast jag försöker komma dit tidigare…får se om jag lyckas med det imorgon. Vad jag ser fram emot med morgondagen? Hm…Att träffa mina kollegor -de är verkligen toppentjejer!!! Träna! Sedan ser jag fram emot en skön måndagskväll med min fina familj.

Meya och jag önskar er en fin vecka! Godnatt.

 

This entry was posted in Barn and tagged .

2 comments

 1. Angelica says:

  Härligt med kalas! Det där med mat kan jag hålla med om. Ibland äter man bara för att. Speciellt när det är nåt man lessnat på. Stek med ett ägg och lite salladslök i quinoan vettja!
  Ha en bra dag och träna hårt! Kram!

 2. Johanna says:

  Nu har jag läst ikapp mej, och måste börja med att säga att shit va duktig du är med kost och träning och så gött att det äntligen ger resultat!! Du ska verkligen känna dej stolt, så bra jobbat!
  Och som vanligt härligt att se alla fina bilder på tjejerna, man blir lika glad varje gång:-)
  Ha en fin vecka nu!
  Kram Johanna

Lämna ett svar