Tack!

058

Blommor till ER alla fina människor där ute. Tack för att ni bryr er och för att ni finns. Att ni har hört av er här, instagram och på mail betyder mycket för mej. Jag har t o m fått tips. TACK!

Jag (och min kära syster Jenny) har gjort efterforskningar så långt vi kunde på nätet (kan säga utan överdrift att jag varit helt uppslukad av detta) och det är otrolig mycket mer bakom än vad vi kunde tro. Vi känner inte ens till allt nu. MEN vi vet vem personen är. En ung kvinna. Hon hade även lagt upp bilden på FB och skrev då något om att hon älskade ”Nelly” och snart skulle träffa henne, fast då skrev hon att det var hennes kompis syster. Inte hennes döda syster som hon skrev senare på Instagram. Hon använde även bilden som bakgrundsbild där. Nu har hon lagt ner kontot på FB och instagram. Startat upp nya ist… Som sagt historien bakom är lång och jag vill inte gå in på allt eftersom jag inte vet om det kommer att förstöra polisutredningen. Ja jag gjorde en polisanmälan ikväll. För första gången i mitt liv. Tror att det kommer att gå under ”ofredande”. Usch det kändes inte kul, inte efter att vi har pratat med tjejens mamma och allt. Men eftersom jag inte vet sanningen bakom allt detta så kändes det som ett måste. Vi tror på det mamman säger, men det kan vara så att mamman inte heller känner till hela sanningen? Ja jag vet inte och överlåter det till polisen nu. OM de nu gör något…det får vi se. Tjejen har aldrig haft någon död syster så mycket vet vi om sanningen iaf. 

Först gör jag en anmälan till vården pga felinsatt spiral och får tillbaka att de tänker lägga ner utredningen för det har gått för lång tid (men jag tänker överklaga). Sedan blir jag och mina kollegor uppsagda och strax efter så inträffar detta. Året har knappt börjat och jag har gjort två anmälningar redan. Har aldrig tidigare anmält något…Vad händer sedan? Vinner jag 5 miljoner tro? 🙂

Ta hand om er. KRAM

9 comments

 1. Veronica says:

  Vad skönt att du känner så mycket stöd och att din syster hjälpt dig! Och jag tror det är bra att du gjordeen anmälan oavsett vad som händer. Skönt att du valde att ha kvar bloggen ett tag till 🙂
  Kram

 2. Sofia says:

  Vad skönt att höra att du bestämde dig för att anmäla.
  Man får bara ta och tro på det där de säger om att ”what doesn’t kill you makes you stronger”.

  Hoppas bara att nåt händer, det verkar som att det inte händer med det flesta cyber-relaterade fallen, eller kanske det är för att de sällan följer upp och rapporterar om vad som händer i såna fall.
  Lycka till säger jag bara!

 3. Sandra says:

  Bra att du gjorde en anmälan! Hoppas att personen får en dom mot sig, om inte så har du iaf gjort en tydlig markering att det inte är ok att göra som hon gjorde! Hoppas att du slipper sånt här obehag i fortsättningen och att den där människan får den vård hon behöver!
  Kram, Sandra (sandrikus på instagram)

 4. Jenny (jeennymo på insta) says:

  Godmorgon Helena,
  Skönt att du gjorde en anmälan! och nu verkar du ju ha haft din beskärda del av dåligheter för det här året. Hoppas verkligen att det vänder nu och blir en massa roliga saker som händer i ditt liv framöver.

  Ha en fin dag Helena!
  Kram/
  Jenny

 5. anna says:

  Vi kan väl alltid hoppas att du vinner 5 milj:-) Bra gjort med anmälan, bägge två. Förstår att den här tjejen är sjuk…men du har gjort helt rätt. Kramar till dig och lycka till<3 <3 <3

 6. Carin says:

  Man brukar ju säga att det brukar vara 3 olyckor innan det vänder så nästa gång måste det ju bara vara 5milj i vinst.
  Kramar i massor och hoppas allt reder sig till det bästa.

 7. Millan i skåne says:

  Bra gjort av dig att lämna in en anmälan. Hoppas nu att den tas på allvar och att det händer något. För mig låter det som hände helt sjukt. Det är riktigt obehagligt. Jag rös i hela kroppen när jag läste ditt inlägg om vad som hänt. Och att blanda in barnen som denna person gjort…det är för j…ligt rent ut sagt. Och jag svär inte ofta.

Lämna ett svar