Sluta blogga?

20130405-124201.jpg

Där Tyras konstverk hänger så ska det upp hyllor. Jocke har lovat att snickra nu i vår. 🙂
Jag har aldrig funderat på att sluta blogga, jag tycker att det är jätteroligt att ta bilder och skriva. Nu har jag hittat Instagram där jag också lägger upp bilder. Roligt!

MEN igår inträffade det en händelse som jag hade bestämt att bara släppa, men jag kan verkligen inte. Blev så otroligt illa berörd.
På Instagram kan man gilla bilder, men man kan också kommentera varandras bilder osv. Igår på instagram fick jag en knepig kommentar, som blev helt absurd. Har bestämt mej för att visa det för er.

20130405-125037.jpg
Så här började det. Jag heter @helenashem på insta.
Hon har låst sina bilder, men släppte in mej för att jag skulle se hur lik min dotter var hennes syster. Vad får jag se tror ni?

20130405-125327.jpg
MIN BETTY!!! Den här bilden tog JAG på min dotter, la upp den på min blogg för över ett år sedan. Fattar ni att jag blev upprörd?!

20130405-125611.jpg
Hon tog bort bilden och sedan började hon prata om att jag nog hade skickat den på sms till henne!? Jag känner inte ens människan.
Jag bryr mej inte om de hade kopierat bilden och skickat den mellan sej för att hon liknade nån. MEN jag accepterar verkligen inte att man tar min bild lägger upp den på Instagram och skriver att det är någons döda syster!!!

Det är DÅ som jag funderar på att lägga ner både blogg och annat. Det är enda gången på mina 4 år som jag bloggat som jag känt så. Snott bilder har folk gjort både hit och dit, men jag har då aldrig varit med om något liknande!!!
Blev faktiskt ledsen.

Tycker ni att jag överreagerar?

Usch jag ska försöka släppa det där.

20130405-130524.jpg
Avslutar med en bild på en hylla som Jocke redan snickrat. 🙂 Min tallrikshylla.

Ta hand om er!
KRAM

25 comments

 1. Veronica says:

  Nej du överreagerar verkligen inte! Fy vad hemskt. Jag hade reagerat precis lika dant och blivit skärrad!
  Jag blev hackad på Facebook då någon la ut en privat bild på mig på min profil. Sen dess har jag inte använt fb.. Var tveksam länge innan jag börja använda instagram
  Också,. Måste vara en sjuk människa!

 2. Molly says:

  Du överreagerar inte. Jag ryser bara av att läsa det och känner mig illa till mods. Det är verkligen inte okej! Hoppas att du aldrig behöver uppleva något sådant igen och att den personen förstår nu att det inte är acceptabelt.

  Skickar med en kram till dig och din fina familj!

 3. Susanne says:

  Så fruktansvärt man reagerar med en obehagskännsla . Vilka sjuka människor det finns . Men försök att glömma , låt inte andra människor påverka dig . Kram

 4. C says:

  Alltså på riktigt, det är ju fruktansvärt! Du överreagerar inte ett dugg. Anmäl! Det skulle jag göra på en gång. Sjukt!

  Stor kram till dig och dina fina! <3

 5. Katarina says:

  Du får ALDRIG sluta blogga!
  Jag tycker det låter som om den där människan inte är riktigt frisk och lever i en påhittad fantasivärld, men det är trots det inte okej att ”kidnappa” andras barnbilder och kalla dom sina egna. Obehagligt!

 6. Mary says:

  Usch och fy jag ryser. Tycker att det var riktigt otäckt, hoppas verkligen hon söker hjälp för frisk är då inte människan. kram

 7. Insta_Hanna says:

  Hej Helena!

  Jag läste på Instagram igår o blev oxå otroligt illa berörd!
  Fy vilken sjuk människa!!!
  Tycker nog att du ska anmäla men frågan är om det händer nåt….
  Skulle iallafall vara jättetråkigt om du slutade blogga.

  Stor kram!

 8. Fröken L / Russin says:

  hej gumman..

  Men nej fyyyy vad otäckt!!! Du överreagerat INTE hoppas du anmäler.. Vad är det för fel på folk ? Du gav mig med många tankar på fortsatt bloggande, iaf med kort..

  Stor kram till er <3

 9. Millan i skåne says:

  Nej, du överreagerar inte. Fy…så obehagligt. Tyvärr har jag inga råd att ge dig.

 10. Moa says:

  Vilken obehaglig upplevelse!

  Förstår om det sätter i gång tankar hurvida bloggandet har ett för högt pris.

  I alla fall vill jag att du ska veta att din blogg är uppskattad!

  Kram till dig och din fina familj!

  /Moa

 11. Annika Pih says:

  Fruktansvärt, det finns folk som gör såååå sjuka saker. Anmäl det och sluta inte att blogga, såna människor ska inte få stoppa en från att blogga.

  Annika/ Heltenklaannas mamma.

 12. Malin S. Carlsson says:

  Jag tycker verkligen inte att du överreagerar, helt vansinnigt gjort av den människan…!
  Jag var faktiskt med om något ”liknande” (fast ändå inte alls).. En dag för några år sen kommenterade någon i min blogg att hon hittat en annan blogg med mina bilder, och det visade sig att en för mig okänd människa hade kopierat mitt liv rakt av under månader! Tagit mina blogginlägg och mina bilder rakt av och publicerat det som hennes (då var det ändå bilder på bl.a. min lägenhet och mina vänner också). Då låste jag för första gången min blogg med lösenord…

 13. Jenny (jeennymo på insta) says:

  Usch det är ju helt sjukt 🙁 jag skulle också bli otroligt illa berörd. Det är inte okej att sno andras bilder i något syfte. Särskilt inte foton på barnen som man sen påstår är familjemedlemmar till dem!

  Hoppas dock verkligen inte att du slutar blogga. Jag tycker så mycket om din blogg och är ofta inne här hos dig och hittar en massa fin inspiration!

  Hoppas att du trotts den här tråkiga händelsen får en fin helg!
  Kram/
  Jenny

 14. Monica says:

  Du överreagerar absolut inte! Om du fortsätter blogga som vi många hoppas så lägg upp mer tallrikshyllor och sådant ett tag, skojar men allvarligt menat också. Usch detta gav konstiga vibbar, det finns mycket sjukt och underligt och obehagligt detta. Har själv blivit förvånad över några ”damer” i min egen ålder och deras agerande även om jag förstått till en del att de är ”lustiga”, men mycket konstigt folk finns det är säkert. Tycker som du att det är så roligt att fota och skriva, mycket för egen del faktiskt. Ha de bra!

 15. Kimmi says:

  Nej, du överreagerar inte. Det där är ingen korkad människa, det där är en psykiskt sjuk människa och man får kalla kårar av att läsa det.
  Du har min fulla förståelse att lägga ner, jättetråkigt så klart för alla oss andra som med glädje följer dig, men absolut förståerligt att du blev skrämd av det. JAG blev skrämd av det!

 16. A House With A View says:

  Man hoppas ju att hon får hjälp för det där… sjukt och sorgligt…

  Sänder massor med kramar till dig, förstår obehagskänslan… Om du slutar blogga har du ett stort fan här som kommer att sakna dig stoooort!!!

  Kraaaaaaaaaaam aka

 17. Inger says:

  Läser din blogg ofta och hämtar mycket trevlig inspiration så även idag. Till min fasa läser jag vad du och din familj blivit utsatta för. Mycket obehagligt och sorgligt. Råder dig att absolut göra en polisanmälan!! Som någon skrev tidigare inlägg, så bör du kanske ligga lite lågt med bloggandet framöver tills allt blivit utrett.

  Hoppas allt ordnar sig till det bästa för dig och din fina familj.

  /Inger

 18. Veronica says:

  Hej tjejen!
  Hur har det gått? Har den tjejen tagit bort sin intagram och har det gått att anmäla?
  Har tänkt på det i helgen!
  Kram V

 19. annika johnsson says:

  SNÄLLA sluta inte blogga, DU och dina inlägg betyder så mycket för mig!
  Polisanmäl Bums
  kramar annika

 20. Theres says:

  Fy vad obehagligt! Jag tycker likt många här att du borde polisanmäla, även fast det kanske inte händer så mycket så finns den och det visar att det verkligen inte är okej.
  Vill inte att du ska sluta blogga då du inspirerar mig mycket med allt du skriver om.
  Kram!

Lämna ett svar