Nä vad segt det går med min viktnedgång nu…

…jag vet ju att det är vanligt att man stannar upp i viktnedgången. Att det inte händer någonting på ett tag och sedan fortsätter man att tappa igen. Men AHHH det är ju så jobbigt när man väl är där. Senaste veckan så gick jag ner endast 2 hg… 🙁 ja jag vet det är också en viktnedgång. Men…ah! Denna vecka tror jag inte heller att det har gått så bra. Jag ska väga mej i morgonbitti så då får jag väl se… Känns som att all denna nyttighet är lönlöst. Suck vad jag är sugen på godis nu OCH att vara smal. Godis eller att vara smal…äh jag väljer smal! 😀

Så här såg jag ut i feb 2007. Slankare och med kortare hår. Då var jag tvåbarnsmor och singel. Blev tillsammans med Jocke bara någon månad senare. 🙂

Idag har vi haft min kollega med familj på besök/middag. Jättemysigt! Fast jag drack ett glas vin…och några klunkar coca cola, även fast det inte är min ätardag! 🙁 Så jag får skylla mej själv om vågen inte visar det jag vill.


Presenter fick Tyra och Betty också. TACK så mycket GULLIGA Lizettie! Tyra fick den söta tunikan från PO.P som hon har på sej ovan och även den coola ROCK BABY t-shirten nedan!

Jag gör min planka VARJE dag och samma där…det känns som att det är lönlöst. Jag har börjat med lite benböj och utfall och gör plankövningarna endast en gång/dag istället. På måndag så är det en månad sedan som jag började och dessutom mätte mej för första gången, så då blir det måttagning igen och förhoppningsvis så har jag minskat. Annars skjuter jag mej. NÄ jag har inget att skjuta med, men ni fattar! 😉

Något som jag verkligen inte har gjort är PROMENERAT. På slutet så har det bara blivit korta promenader. Det är ju inte lika enkelt att gå långt när Betty ska med. Får försöka göra det till en rutin att dra iväg med syskonvagnen när det är dags för Betty att sova de dagar hon inte är på dagis. Sedan hoppas jag att det blir lite mamma/barn träning när Betty är på dagis. Skulle vara skoj och framförallt välbehövligt! 🙂 1 sept är det inskolning.

FREDAG -jag hoppas att ni har haft det bra! Nu är klockan alldeles för mycket och jag ska krypa ner. GOD NATT! (Eller det är nog snarare god morgon eller god dag när ni läser detta.) 😀

9 comments

 1. Lillasyster Johanna says:

  Här har du en nattsuddare till. 🙂
  Vi har gäster ifrån Ggb här så vi gick precis och la oss. De ska på bröllop här i trakten i morgon, så de övernattar i våran källare nu. Det är en gammal lumparkompis till Henke och hans tjej.

  Theodor är 5 veckor i morgon och jag har inte tänkt en gång på vad jag stoppar i mig eller tränat en enda gång. Promenerat har jag gjort varje dag mer eller mindre tror jag. Tror jag tappat 13 av 17 kg nu, men har stått kvar på det i flera veckor. 4 kg till ursprunget, men 8 till önskemålet. 😉

  Nej, nu stänger jag datorn.
  Ha en fortsatt trevlig helg!
  Krama tjejerna och ge killarna en puss ifrån moster.

 2. Helena says:

  Jaa det kan bli ett stopp i kiloraset, men ge inte upp! Tänk istället att det är bra om du håller dig kvar och inte går upp igen. Sen efter promenader och bra mathållning kommer dina kilon rasa, sakta men säkert =) Har du testat orbitrek? Då kan du träna litet när sessorna sover, och så kan du kika på tv samtidigt =) Jag tycker den är kanon, bara att hoppa upp och ”springa” eller ”gå” en sväng när jag känner för det. Oavsett väder!

  Ge inte upp! Du är grymt duktig, kom ihåg det!!
  Tusen tack för härlig och inspirerande blogg!!

  (((styrkekram)))

 3. Ensamma mamman says:

  Men vackra du…. Tyra är ju inte gammal. De tar tid att gå ner. men jag förstår att du vill se resultat när du kämpar. Men du är vackere precis som du är. Kram

 4. sandra says:

  Jag har också några kilo kvar och tappat motivationen litegrann måste jag säga! Du är duktig som kämpar på! Fina kläder ni fått! kram

 5. Helena says:

  Johanna: Pojkarna springer bara när jag ska pussa dom! 🙂 Vi får kämpa bort de sista kg tillsammans under mammaledigheten!

 6. Helena says:

  Helena: TACK för alla peppande ord!!! 🙂 och tack för att du påminde mej om crosstrainern som står och samlar damm ute i stallet. Den ska jag ta in nu när värmen snart försvinner. Hoppas att du har det bra. KRAM

 7. A House With A View says:

  Vilken pingla till brud på fotot! Men jag håller med en kommentator ovan, du är vacker precis som du är 🙂 Förstår att du lessnar ur att inte se snabbt resultat, tur att du inte har tillgång till vapen, haha!! Tror det kommer, en nypa tålamod… Åh vilka fina kläder lilltjejen fått!! Nog är det roligt att få besök av vännerna som har med sig så fina paket, minns själv hur roligt det var… Hua, det lät inte bra… tiden går i rasande fart!! Åldersnoja – jag?? JAAAA!

  Kramizar aka

 8. Erika says:

  ja på tradera kan man ju fynda en del ibland 🙂 dock glömmer jag för ofta bort de auktioner jag lagt i min minneslista :/

  ha en skön söndag!

Lämna ett svar