Sköna söndag

Vilka gulliga grannar vi har!

Först så kommer Kia med blommor och makaroner till hönsen (som hon matade tillsammans med Betty och en söt liten tjej på 2,5 år som hon var barnvakt åt) och sedan så kommer hennes man körandes med sin åkgräsklippare och tyckte att Jocke skulle låna den.


Så fina luktärter!

Det tar 5 timmar att klippa vår gräsmatta! Men med åkgräsklipparen så gick det betydligt snabbare och smidigare. TACK kära grannar!

När jag läste Elsa Beskows härliga Tomtebo barnen så somnade Betty sött i mitt knä. Hon fick sova lunch i soffan. 🙂

Igår så kom syrran Johanna med familj och hälsade på. Så mysigt att få hålla i lille Theodor igen. Han är så gullig och det ska bli roligt att se han växa upp. Mosters lillkille! 🙂 Tyra ligger och gurglar glatt  i vagnen och Betty sover fortfarande. Jag har just fixat med tradera auktionerna som jag har haft ute och nu ska jag ut och njuta av solen med en kopp kaffe! Hoppas ni får en SKÖN SÖNDAG! (Psssst TACK för peppande ord söta ni! Imorrn ska jag mäta mej…..ih! Rapporterar då.)

En bild på systrarna 2006:

Jenny, Johanna och jag

4 comments

 1. Grodmamman says:

  Aldrig fel med goda grannar!;)
  Förstår precis hur du känner det med viktnedgången! Jag har joggat 2-3 mil i veckan hela sommaren, men inte märks det på vågen direkt. Å andra sidan hade det nog inte varit så roligt om jag inte gjort det!;) Så träffar jag brorsan igår och han har på semestern gått ner 6-7 kg, genom att jogga mer och ändra sin kost lite grann. Blev man avundsjuk, eller?!? Ja, ja, jag mår bra och har fått tusan så mycket bättre kondition så jag ska väl inte gnälla!
  Lycka till med mätningen!
  Kram

 2. Helena says:

  Kolla inte så mycket på vågen tjejer! Det brukar märkas mera på kläder att man tappar kilon och som sagt konditionen. Att man får muskler istället för fett, det gör ju inte så mycket 😉 Jag beundrar alla som håller i sitt tränande och inte ”halkar av” banan. Självdiciplinen, den behöver jag träna på =D

 3. Helena says:

  Helena: Så sant! Det är ju inte antal kg som är viktiga egentligen. Mmmm att inte halka av banan det beundrar jag också. 🙂 KRAM

Lämna ett svar