TYRA har fått sina namn

ÄNTLIGEN kan vi skicka in papperet till skatteverket. Det ska ju göras innan barnet är tre månader.

TYRA bestämde vi oss för redan när hon låg i magen. Men vilka andra namn skulle hon få?

Betty fick namnet Viola efter Jockes mormor och Sally efter min farmor. Därför så tänkte vi att det skulle vara roligt om vi kunde hitta namn från min mormor och Jockes farmor till Tyra.

Vi bestämde oss för LINNÉA som många på min sida heter. Bland annat min mormor bar det namnet.

Slutligen så bestämde vi oss för ett namn som finns på Jockes pappas sida. Dock inte från hans farmor. Men från Jockes pappas faster. EMMY.

Det är riktigt svårt med namn tycker ni inte? Allra helst när man är två om det. 🙂 Men vi blev nöjda. Hoppas våra töser blir det också…

TYRA Emmy Linnéa -vårt älskade lilla söta charmtroll!

12 comments

 1. CiliaH says:

  Finfina namnbåda två har fått, klart de måste vara nöjda töserna 🙂
  Hu ja vad det är svårt att komma på namn. Med Matilda tog det några dagar innan vi bestämt oss för just Matilda och sen andranamn tog ytterligare lite tid men det bidde Eva efter min mamma (mannens förslag) sen fick hon inte fler namn 🙂

  Kram

 2. Moster/syrra Jenny says:

  Jättefina namn på ett supersöt liten tös! 🙂

  Krama och pussa på tjejerna från moster!!!

 3. Helena says:

  HEj! Vilka fina namn ni bestämt åt er charmiga lilla dotter. Inte är det lätt, vi hade också bestämt oss för tilltalsnamn innan men mellannamnen var svårare. Ha en fin dag! Kram Helena

 4. alegni says:

  fina namn 🙂 roligt också att det finns en historisk förankring i mellannamnen. precis lika har vi gjort, d.v.s. plockat namnen från gamla släktingar.
  ha en skön helg!
  kram
  ingela

 5. Grodmamman says:

  Fina namn era döttrar har! Våra barn har bara två namn och då tog vi namn från maken till sonen och namn från mig till dottern.
  Jag och maken levde i synd i 17 år, men sedan slog vi till och gifte oss! För oss blev det lite komiskt då sonen föddes 7 veckor för tidigt och det fanns ju inte med i deras beräkningar när maken skulle skriva på faderskapet!:)
  Vilket jobb ni har lagt ner på fasaden! Men det blir jätte fint och det kommer att bli jätte bra med en härlig altan på den väggen sedan.
  Kram

 6. A House With A View says:

  Vilka fiiina namn ni valt åt Tyra- de blir hon nog extra stolt över en dag då hon blivit äldre och förstår tanken bakom… Jag kan ångra att vi inte tänkte till mera när vi valde namn till våra barn, vi valde inga släktnamn och det ångrar jag faktiskt idag.

  Ha en riktigt skön helg! Här ska ätas KRÄFTOR!!

  Kraaamizar aka

 7. sara says:

  Nä det är inte lätt med namn. Vi hade en massa tjejnamn men inga pojknamn, så det var kanske tur det blev en tjej:)

 8. Linnea says:

  mycket fina namn:) efrer som jag skälv heter Linnéá <3 hihi och Tyra det heter min kusin och Emmy det heter hennes lilla syster<3 gerattis hoppas att ni får det bra:D

Lämna ett svar