Mitt i natta

Japp mitt i natta är min nya bloggtid tydligen. Men det är ju en lugn tid. Barnfri. 🙂

Idag bakade Betty och jag (och Tyra en kort stund) kanelbullar. Så gott med kall mjölk till och det uppskattas av både stora och små. Japp två åt jag också. Så gott så.

Vad är det med mej som bakar så mycket nu? Matiga muffins i lördags, tekakor i torsdags och kanelbullar idag, lördag. Dessutom så gjorde jag en Tacopaj till middag i långpanna (Gustav är hos sin tjej, men Linus har en kompis här så vi är fullt hus ändå) så då stod jag där med en deg igen. Vet ni vad jag tänker när jag knådar på den sköna degen? Min sexiga mage…de är väldigt lika faktiskt. Nä jag tänker inga snälla tankar om den där magen. 😉

Goda tekakor som jag har bakat några gånger förut, fast denna gång bytte jag ut vetemjölet till hälften med fullkorn vetemjöl

Hur gick det efter att min dietvecka då? Fem dagar där jag har ätit strikt (dryck till lunch) och rört på mej. Första gången (2009) tappade jag 4 kg, andra gången (2011) tappade jag 2 kg och tredje gången (nu 2012) så tappade jag… 1,2 kg. Ja jag lyckades lura min kropp med ytterligare en quickfix. Men inte mer än 1,2 kg. Det känns rätt bra ändå faktiskt för nu har jag hamnat under 70 kg. 😀 Vägde i morse 69,1 kg. Jippie bara 11 kg kvar att gå ner!!! 😉

Jocke och jag har packat ikväll och samtidigt smuttat på vin, kex, vindruvor och goda ostar… 😀 Istället för godis. Ja helt otroligt nog så åt jag ingen godis idag, inte ens choklad. Även fast det är lördag -min ätardag. I morgonbitti så åker vi till Järvsö (och Järvzoo). Vi ska fira Jockes mamma som fyller 60 år och övernatta där också. Det ska bli jättekul. Fast…vädret säger regn, regn, regn både söndag och måndag. Mmmm hoppas de har fel. 🙂

Godnatt på er!

 

3 comments

 1. Johanna says:

  Du är ju grym som lyckats gå ner! Tänk att man ändå alltid ska jämföra med de gånger det gick bättre..och därför inte är helt nöjd. Känner igen mej… Men nu under semestern är jag inte så noga, så det slinker ner både det ena och det andra:-)
  Vad mycket gott du bakat, finns inget bättre än hembakat till kaffet!
  Hoppas ni får en fin tripp till Järvsö.
  Kram på dej!

 2. Linda says:

  Vad duktig du är som höll dig så många dagar, jag drickr till frukost och lunch men åter vanlig middag men börjar redan att trättna, måste köpa på mig lite fler olika smaker känner jag, den där chokladen börjar stå mig upp i halsen, tips på några goda?
  Men du, ska du verkligen ner 11 kilo till? ojojoj, mitt mål ligger till och med över där du är i dag:)
  Kramar

Lämna ett svar