Härliga fredag

Jockes föräldrar har verkligen en underbar oas att åka till på soliga dagar. En plats vid havet, egen brygga, litet hus (som är hur mysig som helst) och en massa uteplatser såklart 🙂
Saken blir ju inte sämre när det finns barnleksaker på plats och det bjuds på lunch och fika (till alla som inte är på diet).

20120706-224631.jpg
Jocke, jag och tjejerna hade en toppendag med Jockes föräldrar.

Vi är noga att smörja in barnen, skydda med kläder och skugga. Men oss själva?

20120706-224939.jpg
Man glömmer lätt sej själv. Så här såg jag ut efter vår soliga dag idag. Är linnet kvar eller? 🙂
Tack o lov så har jag inte så lätt att bränna mej, blir oftast brun. Men man bör ju skydda sej ändå. Hur gör ni? Är ni duktiga att smörja?

Jag är nu klar med min diet, i morgon får jag äta som vanligt igen. Det första jag gör imorgon bitti är att ställa mej på vågen. Hoppas hoppas att jag har tappat nu. Jag har följt dieten strikt och exakt. Promenad på 7 km med vagn blev det idag. Magen känns mindre iaf. Upp till bevis i morgon. 🙂 kram

3 comments

 1. Monica says:

  Åh vilken härlig sommardag, urbilden av svensk sommar:-), hoppas på fler sådana dagar annars får vi väl titta på foton:-), ha det bra med alla småtjejer och stora karlar:-), kram

 2. Marina - mamma till 5 says:

  Vilket mysigt ställe!

  Jag är jätte noga med barnen, men med mig själv är jag U.S.E.L!
  Intalar mig själv att jag blir mycket brunare om jag inte smörjer in mig, vilket såklart varje år efter första rejäla solningen ( typ fyra timmar mitt på dagen ) resulterar i en tjej som nätt och jämt kan röra sig för att huden stramar så in åt bomben!
  Tänker varje år att jag ska bli bättre, behöver ju inte smörja in mig med barnens 30/50, men skulle ju kunna börja med 15 och bygga upp lite ett tag, men icke!
  Huvudet dumt så får kroppen lida, det är ett som är säkert! 😉

 3. Johanna says:

  Vilken härlig plats att vara på, förstår att ni trivs där!
  Detta med solen… försöker smörja och ta det lugnt även om det är SÅ tråkigt, man vill ju få färg direkt. Särskilt ansiktet är jag mer noga med nu, tänker att jag kanske kan undvika nån rynka på det sättet!:-)
  Barnen har jag alltid smörjt noga.
  Ha en fin söndag!
  Kram

Lämna ett svar