Järvsö, födelsedag och Tur o Ton

Nu är vi hemma efter två dagar i vackra HÄLSINGLAND.

Fina Agneta 60 år! 😀 På Järvzoo (och kusin Selma)

Vi firade Jockes mamma Agneta som fyllde 60 år. GRATTIS! 😀 Jag har egentligen bara haft två längre förhållanden, pojkarnas pappa och flickornas pappa. 🙂 och jag har haft turen att få jättegulliga svärmödrar. Man har ju annars hört skräckhistorier, men flickornas farmor Agneta är en toppentjej och så gullig mot barnen, precis som farmor Inger.

Söndagen tillbringade vi på Järvzoo och hade fantastiskt tur med vädret. Prognosen sa ju regn, regn och åter regn. Men vi hade uppehåll HELA tiden vi var på djurparken. På kvällen där vi övernattade i stugorna så kom regnet, men vi lyckades grilla gott och tränga ihop oss i en stuga så det blev ändå lyckat.

Måndagen så åkte vi en tur med häst. Tur o Ton. Musikunderhållning och god lunch i trevligt sällskap. 🙂 Regnigare denna dag dock, men vi klarade oss ifrån spöregnet.

Betty och Agneta tittar på musikunderhållningen under lunchen. "det är min favoritsång" sa Betty om varje sång...hihi.

Våra tre barn och Jockes systers tre barn. Betty, Meya, Tyra, Selma, Sixten och Elvis

Nu måste jag hoppa in i duschen så vi kommer iväg någongång. Idag fyller nämligen kusin Theodor två år!!! 😀 Ska bli roligt att träffa storkillen. Fler bilder från våra Hälsingedagar kommer senare. Puss och kram på er, hoppas att ni har en FIN SOMMAR och att det inte regnar på er allt för mycket, söderöver har det väl t o m varit sol nu?

One comment

  1. anna says:

    min sons farmor är helt underbar. min dotters farmor var helt underbar tills vi gick isär då ställde hon sig bara på en sida:(

    Vilka fina barn ni har:)

Lämna ett svar