Kaffekanna

Jag måste ju visa mer saker som jag fick när jag fyllde år.

Kaffekanna med tillhörande sockerskål och gräddkanna. Just nu står de framme på skänken i matrummet. Skålen/fatet med godis hade jag sedan förut. Fint fint och jag blev så glad glad! 😀

Tro´t eller ej men Betty och jag åkte på en förkylning IGEN, med feber. Nu är vi rätt pigga tack o lov, bara snuvan som hänger kvar. Senare idag så ska jag på MVC för en extra kontroll. Jag hade nämligen äggvita i urinen samt snudd på högt blodtryck så  det ska bara kontrolleras att blodtrycket inte har stigit. Det är annars risk för havandeskapsförgiftning och det känns ju som att det räcker med att oroa sej för GBS. Jag har ju normalt väldigt lågt blodtryck så håll tummarna för att allt ser bra ut för mej och bebisen i magen!

13 comments

 1. Janne says:

  Hej Helena o Jocke! Renoveringsbilder???!!! Menar du på hus eller andra grejor? Vi bor ju i lägenhet både Lilly och jag vi är både ihop och grannar: 🙂 🙂 .
  Så några sådana bilder kan jag inte få tag i.Tyvärr! Lillys släkt i Danmark ville veta vad vi gjorde så därför startade vi denna blog. Att det är nyheter på den beror på att tidningarna länkar till bloggen. Alltså mera besökare 🙂 🙂
  Ha det bra Janne / Lilly

 2. susanne says:

  Hej Helena!
  Åh vad länge sedan jag var in till din fina blogg!
  Vad kul att det snart kommer en liten bebbe till!!!
  Har massor att läsa ikapp! Hoppas ni mår toppen!
  Kram Susanne

 3. kamomilla says:

  Hoppas det är falskt alarm… jag hade havandeskapsförgiftning i båda mina graviditeter. Det gick bra men var ingen kul grej precis… Men jag håller tummarna för dig!

  Kaffekannan var supersöt!

 4. Anne says:

  Näe vad trist, förkylning. Usch det går så mycket skräp. Jag hade havandeskapsförgiftning med min första, jag blev inlagd 3 dagar innan jag skulle ha och sen kom han 2 dagar innan istället. Han var fullt gången men liten pg av det, ingen näring av sin mamma. Det blir säkert jättebra vännen. Håller tummarna.

  Kram kram Anne

 5. Jenny says:

  Jag håller verkligen tummarna att det ser bra ut för dig och bäbisen! Låter inte alls kul det där 🙁 sköt om dig i massor goa du och ha en riktigt trevlig helg! Stor KRAM

 6. alegni says:

  hoppas allt är bra med blodtrycket. jag lovar hålla tummarna the best i can!
  vilken fin kaffesrvis du fick.
  ha en skön helg och må så gott! kram
  ingela

 7. Sofia says:

  Men sötnos!! Jag håller tummarna att allt kommer gå bra med allt och att du får behålla hälsan det bästa du kan fram till bebisen titar ut!!!

  Ta hand om dig nu!

  Stora kramen Sofia♥

 8. Sussi says:

  Håller tummarna för att dig och bebben, så att ni ska få må bra såklart. Samt att du och Betty kryar på er från alla förkylningarna en gång för alla nu.
  Fint du fixat på skänken!
  Trevlig helg, kram Sussi

 9. Magdalena says:

  Hej!
  Jag brukar gå in på din blogg och läsa, gillar hela ditt upplägg och att det är så mysigt. I vilket fall så är jag en stor beundrare av din tapet i matrummet, den fina med blommorna! Skulle man kunna få reda på vad den heter och vem som är tillverkaren?

  Tack på förhand!

 10. Helena says:

  Hej Magdalena!
  TACK! Vad glad jag blir. 🙂
  Vi bara älskar den tapeten. Den heter Sweet Bay Wedgwood/Cream och det är Sanderson.

  Ha det så bra och Lycka till bland alla tapeter!
  KRAM

Lämna ett svar