Jag börjar att jobba om 7 veckor!

Ojojoj redan fredag imorgon. Veckorna bara rusar fram -tycker ni inte? Positivt att tiden går så här fort för då blir det VÅR snaaaart!

Efter Tyras och min härliga promenad i solen igår så blev jag så chokladsugen. Jojo, jag gick helt ifrån mitt ”endast onyttigt på lördagar-tänk”. Jag och Betty bakade en härlig kladdkaka som Jocke, jag, Gustav och Betty åt upp i ett nafs. Extra gott på en onsdag lixom. Hihi.

Mammas lilla hjälpreda

Men för att återkoppla till rubriken: Idag var jag in till jobbet och träffade chefen för ett litet möte. Jag har bestämt mej för att börja jobba i april. Den 1 april…så man vet inte om det är värsta aprilskämtat eller ej. Hahaha.

De hade redan börjat lasta upp jobbhögar på mitt skrivbord minsann…Ärligt talat så ser jag verkligen fram emot att få göra något helt annat. Det ska bli jättekul att komma tillbaka. Främst för att träffa kollegorna. 😀 Herregud jag har ju snart varit hemma i 2½ år. Två månader ska jag jobba (heltid) och under den tiden så är Jocke ledig med Tyra (och Betty) sedan ska vi vara lediga tillsammans i sommar och från aug/sept dela på föräldraledigheten fram till inskolningen som förmodligen blir i oktober redan. Ja det blir nog bra. Hoppas jag. Jag hade ju helst velat att Tyra skulle vara minst 1½ år innan hon skolas in, men det blir nog inte riktigt så. Visserligen har vi inte fått någon plats i förskolan ännu, så vi får väl se. 🙂

Godkväll!

9 comments

 1. Vicki says:

  Veckorna bara springer sin väg. fast det känns långt till sommaren så lär det gå i ett nafs.

  Ska du vara mammaledig igen efter de här två månadena som du ska jobba heltid?

  Ni har väl fått en hel del snö igen?

  Vicki

 2. Ensamma mamman says:

  Va kul att börja jobba igen efter att vara hemma länge. Även om de säkert kommer bli en stor omställning men så härligt att jobba två månader och sen ha de skönt tillsammans i sommar. De kommer säkert gå jätte bra. Nyfiken som jag är undrar jag ju självklart vad du jobbar med. Kram

 3. Sofia says:

  förstår att det är dubbla känslor inför att börja jobba, men det är ju alltid skoj att komma tillbaka och träffa kollegor och vuxna männskor, hihi…

  ha en fin fredag vännen!

  Kramis s

 4. alegni says:

  så spännande! det kommer ju definitivt att bli annorlunda än livet hemma med två små. på tal om de små – hjälp, så betty är lik sin far på den första bilden! goda gener… 🙂
  ha en riktigt skön helg!
  kram
  ingela

 5. Min plats i solen says:

  Sötare provsmakare i köket får man ju leta efter! 🙂

  Lycka till med jobbstarten i April! Jag är övertygad om att det kommer att gå hur bra som helst. En ny fas i era liv och förhoppningsvis en lika härliga fas som alla de tidigare. 🙂

  Kram på dig Helena och njut av helgen!

  Lotta

Lämna ett svar