Välkomna att ta en titt i Bettys rum

Herreguuuuud vad det har blåst i natt. Och snöat! Vår väg (som är rätt brant och lång) hade totalt snöat och blåst igen så idag fick vi ha mannen i huset hemma. 🙂 Helt omöjligt att ta sej härifrån med bil. Jag vet inte, men han får väl ta ut en semesterdag eller nåt. Karln som skottar vår väg har ännu inte kommit. Nackdelen med att bo så här lantligt… Vi borde köpa en egen traktor, men de är ju så satans dyra!

Idag passade  vi på att piffa i Bettys rum lite. Hänga upp tavlor, krokar osv. Jag har länge tänkt hänga upp en sänghimmel ovanför hennes säng, men det har inte blivit av förrän idag. 🙂 Här kan ni få kika på hur det ser ut i vår 2-årings rum.


Sänghimmeln består helt enkelt av 2 spetsgardiner som vi satt fast i snedtaket med 2 krokar. Enkelt. Betty blev jätteglad och tyckte att det var SÅ mysigt. Träskylten (som Betty fick av mina söners faster Jenny) ”Här sover en prinsessa” passade perfekt där ovanför sängen. Till vår lilla prinsessa. 🙂


Sängen heter Gulliver och är från IKEA

Sängkläderna samt taklampan med fjärilar kommer från ELLOS

Den rosa kudden med vita prickar är av märket AU MAISON

Kaninen på vintagepallen är från danska MAILEG och egentligen min kanin… Men Betty älskar att bära omkring på den och packa ner i vagnen osv Så hon brukar få låna den. Snällt av hennes mamma va? Hihi.

På andra sidan av hennes rum så håller vi på att fixa till litet kökshörna, ska visa er när det blir klart! Nu är det bara en massa stök. 🙂

Solen skiiiner och det är fredag! Njut! Det är en order. Puss & kram. 😀

17 comments

 1. Katarina says:

  Hur hinner du egentligen med? Jag har fem barn mellan 1½ och 15 år, jobbar drygt 70%, bor sedan 10 år i ett 1800-tals hus under renovering (restaurering?)och skulle ALDRIG kunna visa upp en så mysig och perfekt bild från något rum i vårt hus, än mindre släppa in ett reportageteam. Jag blir helt svettig vid blotta tanken. Vad är hemligheten?

 2. Helena says:

  Katarina: 🙂 Som sagt jag visade bara halva rummet, andra halvan är stökig. 😉 Nämen gud jag hinner inte heller med mej. Nu jobbar ju iof inte, men småttingarna tar ju såklart mycket tid. Jag har absolut inte det tipptopp hemma jämt. Jag skulle säga att det nästan bara är när reportageteamen kommer som det är tipptopp. Hahaha. Jag skulle ju inte få någon tid över till barnen eller nåt om man inte skulle tåla att se dammtussarna flyga förbi. 😉 Sedan är det ju så att när man visar bilder på bloggen så väljer man ju att oftast att visa när det är nystädat/nypiffat. Om du skulle komma och hälsa på mej idag så skulle då se ett kök/matrum/vardagsrum FULLT med leksaker. Tonåringen som lämnat framme tallrik osv från nattmålet inatt. osv Suck. 🙂
  Sedan måste jag ju säga att jag har en UNDERBAR man som är helt självgående när det gäller städning. Hihi.
  Hoppas att du får en fin lördag! Tack för att du tittar in. KRAM

 3. michan says:

  Det var jätte fint, så himmla underbart med sänghimmel, undra om mina killar skulle uppskatta det 😉
  ha en skön lördag

 4. Gardenhouse says:

  Så fint stora syster Betty har det, mysigt det blev med säng himmel. Kan tänka mig att tjejen njuter 😉
  Kul att börja jobba igen, måste ändå vara skönt att veta att en härlig sommar ligger framför er med ledighet tillsammans.
  Det blev relaxen på Himla badet i torsdags, toppen mysigt där.
  Kram Sussi

 5. Jenny says:

  Supermysigt rum er lilla Prinsessa Betty har! Sänghimeln är pricken över i:)

  Ha en fortsatt trevlig Alla Hjärtans dag!

  Kraam Jenny

 6. Millan says:

  Det är väl ingen nackdel att bli insnöad ibland 🙂 Måste vara toppen att få ha ”gubben” hemma så här lite oplanerat.

 7. millan says:

  Ja, att bli av med sista semesterdag var väl inte riktigt lika bra. Men hoppas att ni hade det bra hemma iaf.

Lämna ett svar