Utmaning

Hej! Tack för pepp i inlägget innan. PUSS på er!

I morse när jag åkte för att köpa nygräddat bröd till mammorna och papporna i Babysången så blev jag stoppad av både polis och rådjur. 🙂 Polisen ville att jag skulle blåsa och det var första gången i mitt liv som jag blev stoppad (har haft körkortet i 5 år) så jag blev lite nervös, vilket den snälla konstapeln nog märkte för han började prata snällt om Tyra och vad glad han blev över att jag hade satt barnstolarna rätt. 😀 Efter den kontrollen på väg hem så fick jag stanna för 6 rådjur som hoppade över vägen. Ja en riktig actionfylld tisdag. Hehe. Roligt var det på babysången iaf och Betty tyckte att det var så kul att gå på förskolan, det var ju 2 veckor sedan sist.


Jag har fått en utmaning av A House With A View. Tack så mycket för det. 🙂 Här kommer svaren:

1) Hur länge har du bloggat?

Jag startade bloggen i mars 2009 när Betty var nästan var 5 månader och jag var mammaledig och blev sugen att testa bloggandet. 🙂

2) Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?

Det är inte så många…eller det kanske det är? Har aldrig räknat, men kanske 15 stycken?

3) Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar?

Beror lite på vad som menas med dagbok. De allra flesta har en viss inriktning och det är mest barn, kläder och inredning som jag är inne på. MEN det blir ju mycket ”dagbok” eftersom många beskriver vad de har gjort/ska göra. Jag gillar att läsa både om vardagen och festen, så gärna dagbok för mej. 😀

4) Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?

Ja det tror jag! Vore ju kul om de skriver en kommentar till det här inlägget så får både ni och jag veta, haha. (kopierar din text rakt av här aka.)

5) Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg eller tänjs gränsen hela tiden?

Ja jag har hittat min gräns. Jag har ingen alls. Helt hämningslös. Tjohooooo! Nästa inlägg så är jag helt naken och en videosnutt på när Jocke och jag bråkar kommer också. Hahaha. 8) Joooo såklart har jag gränser.

6) I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse tror du?

Ja vi som bloggar eller använder sej av andra sociala medier skulle nog ljuga om vi sa att vi inte sökte bekräftelse någon gång för då kan vi lika gärna låsa bloggen så ingen får läsa. Typ! 😉 Men främst är det  för att det är roligt att fixa med text och bild samt att få tips/råd/inspiration av andra bloggare/läsare.

7) Har du träffat folk IRL (i real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?

Nej, men det skulle vara roligt. Så skicka mail och boka en dejt! 😉

8 ) Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?

Ja det kan det nog vara för vissa. Precis som med allt man missbrukar.

9) Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?

Nackdelarna är att det tar ganska mycket tid med att blogga och även att läsa bloggar och lämna kommentarer. TID som man alltid har för lite av. Finns ju så mycket roligt att göra här i livet. Men eftersom jag tycker att det är roligt att blogga så får jag det att funka.

10) Tror du att du fortfarande bloggar om två år?

Det vet jag faktiskt inte. Jag har aldrig haft lust att bara sluta blogga. MEN jag har ju tagit mina pauser när jag haft NOLL inspiration -så det är mycket möjligt att det blir en lång paus framöver. Eller så blir ni aldrig av med mej…hahaha!  😀

Jag vill gärna skicka utmaningen vidare till alla som är inne och läser och känner er sugna på en utmaning!


7 comments

 1. Gardenhouse says:

  Oj här händer det grejjer =)
  Grattis, vad duktig och ihärdig du är med träning och viktminskning, fina resultat ser jag.
  Kul med nostalgi tripperna på er båda…
  Önskar dig en fin onsdag,
  kram Sussi

 2. Min plats i solen says:

  Vad roligt att läsa dina tankar kring bloggandet Helena. 🙂 Jag har ju själv gjort den och det är kul att få tänka till lite extra kring sitt eget bloggande.

  Kram på dig

 3. A House With A View says:

  Vad roligt att få läsa lite om dig:) Men du vet, blogga får du ju aldrig sluta med – pronto 😉 Jag kommer lägga in mitt veto och protestera i sådana fall – pronto, haha! Ang. ditt förra inlägg, i måndags började jag mitt nya liv 🙂 Få se om det blir nåt resultat av det!! Hoppas hoppas…

  Kraaaaaaaaaaaaaam aka

 4. Jenny says:

  Hej Helena!
  Vad kul att få läsa dina svar i utmaningen! Det hade varit såå roligt att få träffa dig på riktigt, synd att vi bor så långt ifrån varandra.

  Kraam Jenny

Lämna ett svar