Vintern är här!

Tänk vad lite snö förändrar gårdens utseende. Mysigt med snö och det tyckte verkligen Betty också. Oj vad glad hon blev när hon vaknade och såg att backen var alldeles vit! 😀 Igår fick hon vara ledig från dagis och vi var ute och kollade in vad man kan hitta på ute i snön istället.Tittut! 😀

Linus hjälpte lillasyster med sista justeringarna på gubben.


God morgon förresten! Är det en himla massa snö hos er också? Nu så ska jag åka till förskolan och lämna av Betty sedan kommer vännen Erica med Lykke hit och hälsar på Tyra och mej. Ska bli roligt att träffas igen. Jag har förresten fått TVÅ förfrågningar denna vecka också, ska berätta mer vad det handlar om sedan. En underbar torsdag önskar jag er. KRAM

6 comments

 1. Ida says:

  åh vad det ser underbart ut! här regnar det mest tyvärr. men hoppas vi får en lika fin och vit vinter som förra året.
  önskar en trevlig helg redan nu 😀
  kram

 2. Ensamma mamman says:

  Vilken fin snögubbe sötnosen har gjort! Vi har oxå snä fast dom pratar om att den kommer försvinna till helgen och de hoppas jag faktiskt på för jag gillar den inte alls. Men lite vackert är de…. De är mest kylan jag inte gillar. Kram

 3. Ida C says:

  Hej Helena. Kan inte du tipsa mig om vad du gör med mossan och barret som du och Betty plockade här om dagen? Jag har själv vart ut och hämtat lite av varje, och pyntat en sån här ”bur” och börjat på en krans men sen har jag kört fast. Men det är väl mkt för att man inte vill pynta 100% juligt redan nu också. Men som sagt vad har du för fiffiga ideer? =)
  Kram Ida C

 4. Min plats i solen says:

  Oj, med snö ni har fått! Härligt! 🙂 Här nere väntar vi fortfarande på vinterns första riktiga snö. Än så länge är det bara regn som faller från skyn.

  Ha en riktigt mysig helg och njut av all snö!

  Kram Lotta

Lämna ett svar