Så här har jag rört på mej denna vecka

Måndag: Promenad 1 timme och 10 minuter med syskonvagn

Tisdag: Ingen träning (förutom dans på babysång och spring på stan)

Onsdag: Ingen träning (förutom snöskottning och bus i snön)

Torsdag: Plankan 3 set x 45 sek på tå, Benböj 3 set x 10 rep (+ djupa benböj 3 set x 10 rep), Utfall 3 set x 10 rep. Bicepscurl 1 set x 10 rep (testade bara). Vikt på skivstången 15 kg.

Fredag: Planen är en promenad med syskonvagnen i ca 1 timme! Eller hur Johanna? 😀


Jag får inte alls träningsvärk som i början när jag gjorde mina övningar….vill ju att det ska ta. I början hade jag grym värk i lår och rumpa. Kanske jag ska lägga på mer vikt ändå? Jocke ska få visa någon annan övning tror jag. 😀 Eller har någon nåt tips?

På promenaden i måndags så var det ingen snö. Blir nog tyngre att dra vagnen imorgon…YES! 😀

Vikten i lördags var 64,4 kg. Sakta sakta går det, men mindre blir jag. Ca 22 kg är BORTA! Om några dagar så ska jag mäta mej också och det ska verkligen bli spännande att se om det ha hänt något på en månad. Man är ju tveksam som vanligt…har inte tappat mycket vikt på sista tiden iaf.

5 comments

 1. Gardenhouse says:

  Hejja på vad du är tapper!
  Härliga vinter bilder på första snögubben,
  visst är det härligt med snön?
  Så söta kycklingar, tänk så fort de växer. Och så gott med färska ägg…
  Lycka till på prommisen i morrn, Sussi

 2. Stines Hjem says:

  Så flink du er, Helena 🙂

  Og for et fint vinterinnlegg under her!! Snøen kom for alvor her også, for noen dager siden. Koselig og lyst!! Også kom julestemningen 😉

  God helg!
  Klem fra Stine

 3. mamma82 says:

  Vad duktig du är, jag måste skärpa mig med träning o maten =(

  Verkar inte som om barstolarna finns kvar heller =( Så typiskt, var precis sånna jag ville ha!
  Har du några tips förresten när det gäller kök eller hus över huvud taget? Har bara bott i lägenhet, förutom när jag bodde hemma. Är så mycket att tänka på när man ska bygga hus… men vet inte riktigt vad som är värt att lägga pengar på och vad som är lite skit samma?
  Kram

Lämna ett svar