Vill ha!

Hur snygg var inte denna tunika från VILA då?


För 399 kr så kan den bli din, ja eller min… Ja okej då, vår! 🙂 Finns på bubbleroom Kanske att jag skulle ta och klicka hem den? Får se. Så mycket som jag vill ha ju. Attans att jag nyss har fyllt år! 😀

TACK för tips och gulliga kommentarer angående hissgardiner. Jag ska ta och undersöka det där ordentligt snart nu när vi börjar bli friska här… Ja tjejerna och Jocke blev förkylda efter magsjukan. Jag åkte med Tyra till Vårdcentralen igår, för hon har inte alls varit sej själv -även fast febern är borta.  Otroligt hängig och gnällig. och vi är ju verkligen bara van att se henne glad och go. Dessutom så har hon ett utslag på hakan (som ser ut som en blåsa) och hon verkar ha ont i halsen, äter dåligt, är hes osv. Men alla prover var bra. Halsen var visserligen röd, men läkaren tyckte inte att det såg konstigt ut så vi får verkligen hoppas på att hon hade rätt. SÅ jobbigt när de små är sjuka och dåliga. Det gör verkligen ont i mammahjärtat. KRAM till er bloggläsare! och prisa jesus eller skatteåterbäringen eller nåt för mina teens kom iväg med rätt buss i morse, Hallelujah!!! 😉

bloglovin

One comment

Lämna ett svar