Vilken outfit ska jag välja?/diet-info!

Här sitter jag på kvällen och bloggar igen…ibland så känns det som att det är den enda tiden. Tjejerna sover och just nu så ser Gustav och Jocke på Simpsons -filmen. Å jag sitter här i soffan med datorn i knä, ska snart upp och färga håret.

Vad ska jag ha på mej imorgon när jag ska uuut? Snälla hjälp. Jag velar, men Jocke röstar på Nr 1. Vad tycker ni? Eller tycker ni att allt är fel? 😀 Jag är inte direkt van med utelivet, knappt van att träffa sådär mycket folk alls…och behöva bry sej om vad man tar på sej. Mysbyxor funkar inte va? Hahaha. Jag älskar ju rockmusik så det är klart att jag känner mej mer hemma i en rockigare stil.

Nr1. Fejkskinnbyxor och Red Hot Chili Peppers topp från Amplified. (som jag bloggat om tidigare så är ser de inte riktigt bra ut från grenen och uppåt tycker jag, dessutom så sitter de aningens tight i midjan så det kan lät bli överhäng! 😉 )

Nr 2. Samma fejkskinnbyxor men med annan topp från Lindex

Nr 3. Tunika/klänning från Vila och strumpbyxor -syns dåligt, men de är svarta med små vita prickar.

Nr. 4 Samma Tunika/klänning men med glansiga leggings från Lindex och jag med en stel konstig stil! 😉

Min dietvecka går väldigt bra faktiskt. Jag har varit nära en massa godsaker, men jag har lyckats avstå och hållt mej strikt efter planen. Men jag har rört mej liiite dåligt. Tränat en gång. Jag kan aldrig tänka mej att jag kommer att gå ner 4 kg på dessa 5 dagar. Men det återstå väl att se… Hur går det för er andra som har varit nyttiga? 🙂

Jag uppdaterar med spännande viktresultat såklart. Även vad morgonvikten låg i måndags. 😀 KRAM

12 comments

 1. A House With A View says:

  Åhh det är så svårt att se… bilden på t-shirten överst är lite suddig och på bilden nedanför lite långt i från… hmm… Överhäng är aldrig roligt, haha. Top nr två ser jag som sagt inte så tydligt men det ser ut som den smälter ihop med de mörka byxorna så inget ”händer” riktigt där. Går ju försås att skapa något med smycken… Den suuuuperfina svartvita tunikan är uuunderbar, men absolut ingen rockig stil och kanske lite för ”snäll” för en ordentlig krogrunda. Som det är nu håller jag på nr. 1 med lite häftiga armband på ena armen (många svarta eller i metall, snyggt sotade ögonlock och rött på läpparna som matchar det röda på toppen.En liten svart ”tuff” miniväska hängande över axeln skulle också vara snyggt. Och såklart, till det – snygga naglar (finns quickfix i butiker om du saknar egna, fniss).

  Ha så kul! Och looova att lägga upp en bild på resultatet :))

  Stooooor kraaaaam aka

 2. CiliaH says:

  Svårt! Du är så fin i allt men jag håller nog på nr 1 trots allt jag med. Överhänget fixar du med en shape-in trosa eller liknande. Har räddat mig många gånger! Finns ju även linnen som slimmar till.

  Kram

 3. Jenny says:

  Godmorgon Snygging;)
  Du är fin i alla 4 outfitsen men kanske den första är coolast?? Den röstar jag på:)

  Aaah sista dagen nu! (oj vad jag ska möla i mig godis till Mello imorgon kväll, hihi!)Det har gått bra för mig men träningen har det inte blivit så mycket med, det närmar sig -2kg nu iaf:)

  I helgen ska jag äta lite smarrigt (ska på kalas på söndag), sen tror jag faktiskt att jag ska köra dieten några dar till nästa vecka..

  Ha det riktigt kul ikväll nu!

  Kraam Jenny

 4. Jessica says:

  Allt var jättesnyggt men jag tycker nog att nr 1 el 2 var bäst 🙂 Lite tuffare liksom! Men du passar ju i allt!! Kram

 5. Lippen says:

  Godmorgon raring 😉

  Jamen det ska bli skitkul att få dejta dig och Jessie i kväll 😀

  Det är som sagt lite svårt att se på bilderna å du är ju lika läcker i allt 😉 Men, det är mer din stil där med outfit 1 och 2 tycker jag… även om jag gillar tunikan skarpt också 🙂 Om jag måste välja, så säger jag 1!

  Jag har inte ens börjat fundera på kläder… går det bra med jutesäck tror du? 😉

  Men du, då dyker jag upp senare… va kuuuul 😀

  Kramis så länge!

 6. Ansibecki says:

  Jag röstar för ettan! Men jag gillar ju också rockmusik… 🙂 Du är snygg i allt men ettan är coolast om man säger så.
  Kul att det går bra med dieten. Jag klarar min bra med. Är inte ens sugen på socker nu. Jag går väl inte ner lika mycket som du men tänkte att om jag börjar med lite goda vanor nu så kommer jag gå ner de sista kilona allt eftersom. Tränat har jag gjort varje kväll utom i tisdags då vi hade personalmöte.

  Hoppas du får en jättekul kväll!
  Kram

 7. Ansibecki says:

  Nu när jag kollade en gång till så kom jag på hur jag känner mig om kläderna inte riktigt känns bekväma. Ta tvåan så behöver du inte oroa dig för överhäng och byxor som sitter konstigt. Inte för att jag ser det eller kanske någon annan heller men det är jobbigt om man själv går och tänker på det hela kvällen… Så, det var vad jag tyckte 🙂 Får se vad du väljer till slut då… 🙂

 8. Helena says:

  Helloooo Lizettie och Jessica och tack sötisar!!! Mmmmm de flesta har röstat på ettan, ja eller tvåan så det lutar nog åt det. TROTS att de plattar till rumpan och sitter lite tight i midjan….hm….ja får se när jag väl tar på mej kläderna. Jag sliter väl av mej allt och skriker hysterisk ”Jag har ingenting att ha på mej!!!!” Hehe. Men Lizettie en jutesäck med ett sött litet skärp till skulle du säkert vara sexig i ändå! 😉 Äh du har så många fina tunikor som du passar så bra i!!! Ska bli skitkul att komma ut med er! PÖSS syns snart!

Lämna ett svar