Gustav 15 år!

Godkväll!

Idag fyller min son 15 år och vi har haft uppvaktning här hemma med tårta och presenter. Min lilla söta gosunge har blivit stor. Han har ju haft flickvän i ca 1 år men det är slut nu och en annan söt tjej har sprungit här hemma ist, men det är visst också slut nu. Jag är inte riktigt uppdaterad eftersom mamma verkar vara den sista man delar hemligheter med… 😉 Jag ville ta bilder på honom idag men det gick ju inte så bra eftersom han antingen ska dumma sej eller gömma sej…haha. Jag sökte igenom arkivet och bjuder på härliga sommarbilder istället. Man kan verkligen behöva drömma sej bort denna vinter.

Kroatien, Podgora, hösten 2006. Gustav var 10 år och även jag var 5 år yngre! 😀

Här var vi trötta efter en låååång båttur!

Underbart vatten! Här tog vi en paus och tittade på fiskarna

Gustav snorklar!

Gustav och jag igen. Vi ser väldigt allvarliga ut på bilderna märker jag, men det var för att vi var så trötta! Hahaha

Gustav 10 år och Linus 13 år 2006. Underbara Kroatien!!!

Om ni vill veta vad jag menar med Gustav som var svår att få på bild idag så titta här:

Gustav fick välja middag idag och valde pizza i kartong! 😀

Fina fina du, mamma älskar dej! Hoppas att du är nöjd med dagen.

P.s Jag återkommer med info om hur det går med dieten…

This entry was posted in Barn and tagged .

10 comments

 1. Jenny says:

  Hej Helena!
  Grattis till Gustav på 15-årsdagen! Den där pizzan på sista fotot ser väldigt smarrig ut;)

  Joddå, det går bra! Har inte trillat dit än, utan har följt dieten som jag ska:) Har tagit lite banan nu, ska strax iväg på möte o vill inte sitta där alldeles seg,hihi! Till middag blir det tonfisk och fullkornspasta. Jag har inte heller kunnat träna så mycket, ska se om jag kan sätta mig på motionscykeln på jobbets gym nån eftermiddag.

  Ha det bra så hörs vi!

  Kraam Jenny

 2. razzel says:

  Visst är det konstigt att fem år på en unge gör sådan skillnad – men inte på oss! ; )
  Hoppas du vågade smaka lite pizza i alla fall!!

 3. A House With A View says:

  Stooooort grattis till Gustav!!! Och vad smarrigt med pizza, dregel dregel, men INGET för mig 🙂 Har gått ned 2 kg på två veckor och det är ju knappast raketfart men jag håller i det och hoppas. Ser fram emot dina framgångar för du har ju sån karaktär att både avstå gott och motionera – bra gjort!!!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

 4. Vicki says:

  GRATTIS till sonen! Speciellt att fylla 15år.
  Har han köpt moped?

  Håller du på med diet? Har du gjort det länge? Tonfisksåsen lät jätte god!!

  Pratade med min kusin idag han bor också uppe i norr. Hans barn skulle inte ha sportlov förrän v 10. Är det så för dina barn med?

  Ha det bra,Vicki

 5. i min lilla lilla värld says:

  Förlåt mig, men de där jävla naturdiaet och nutrilett är bara skit. Fast det kanske funkar för dig…? Tycker verkligen du ska testa Camebridge. Det ger dig en rejäl skjuts..

  Äh, jag har gästspelat på min mans jobb. Inventering

 6. Ansibecki says:

  Grattis till Gustav!!!
  Vad härligt det ser ut med alla sommarbilder. Jag är så trött på vintern nu och vill bara att våren ska komma. Helst imorn 😉

  Sv: Det går bra med dieten. Jag håller på att skriva ett inlägg om den nu 🙂 Ska bli intressant att se hur det går för dig 🙂

  Ha en fin kväll!
  kram

 7. Nanna says:

  oh 15 år… ja det var 14 år sedan man fyllde det. Jisses vad tiden går fort! Vad fick han i present? *nyfiken i en strut*

Lämna ett svar