Vikt/mått/träning och annat viktigt! ;)

Den 16 juli 2010 så var Tyra nästan 2 månader och mina lår så här tjocka :


Bilderna tog jag idag. Det är ”bara” 6 cm som är borta, men när man mäter med måttbandet så ser man verkligen skillnaden och jag kan ju fatta varför jag inte ens fick jeansen över höfterna då!!! Ni anar inte hur glad jag är över att jag har lyckats tappa fettet där. Låren har blivit fastare också, men mer träning behövs verkligen. Men mina ben/lår/rumpa är inte mitt stora problem, det är magen…min mage älskar att puta -så är det bara! 🙂 Eller 🙁 menar jag för jag hatar den verkligen.

Eftersom jag tillät mej äta fritt under jul- och nyårshelgerna (mums) så gjorde det att jag gick upp 3-4 kg och fick alltså börja om igen. Nu har jag tappat de och är nere på 61,7 kg. Önskevikten ligger någonstans runt 58 kg.

För att jag ska klara av att gå ner det sista (och bli fastare) så måste jag ju även träna… Jag har inte börjat träna riktigt ännu, jag har bara testat olika pass och träningsställen. Det blir svårt att åka iväg och träna nu när jag är mammaledig också så jag tänkte börja mer riktigt när jag börjat jobba, vilket är rätt snart… Tillsvidare så får det bli lite sporadiskt. Lite promenader, lite hemmaträning och kanske lite gym. Plankan ska jag börja med igen också. Det var innan jul sist… 😀

Mina stackars svaga armar fick jobba hårt. Vill inte ha nåt gäddhäng. Märktes att jag var betydligt starkare på den armen som jag bär barnen på…

Ja Jocke och jag kom iväg till gymmet i helgen iaf (för andra gången tillsammans) och denna gång så körde vi armar och axlar i 1½ timme. Jag har problem med värk i nacke/axlar (som många andra har) så det är naturligtvis jättebra om jag  tränar axlar, men det är vansinnigt tråkigt eftersom jag är så svag. Inte för att jag är direkt stark i armarna heller… Jaja. 🙂 Tjejerna var hos farmor och farfar under tiden vi tränade. Så mysigt att umgås med deras far. 😉

MÅTT under byst: 74

Midja: 73

Stuss: 96

Lår: 56

Jag är en ganska typisk 38:a nu. 🙂 Vill ju helst bli en 36:a igen, men då ska midjan vara 68 och stussen 92. Bara att kämpa vidare.

Jag tycker förresten att det är JÄTTEROLIGT att så många har blivit inspirerad av mej och kommit igång med att träna eller äta bättre för att gå ner i vikt och helt enkelt må bättre. Jag hoppas att det har gått bra för er. (Bättre än för mej som i princip bara har stått och stampat på samma ställe i flera månader). Hör gärna av er! KRAM

9 comments

 1. A House With A View says:

  Men snygga duktiga du!! Jag blir verkligen inspirerad att börja träna och har faktiskt från och med denna vecka börjat tänka till kring kost och motion! Ska försöka hålla i det ordentligt den här gången och inte flippa ur som ju är ganska vanligt för en sån som mig 😉 Banne mig, snart är det bikinisäsong igen och jag vill INTE känna mig som en julegris ett år till 🙂 🙂

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaam till dig från mig!

  /aka

 2. alegni says:

  du är så duktig som lyckats komma så nära ditt mål på så kort tid. önskar dig stort lycka till med de sista kilona.
  kram
  ingela

 3. Sofia says:

  hello tjejen!! vad duktig du är med träningen! själv är jag ju träningsnarkoman och äälskar att träna, hihi…
  you gooo girl!! kramis s

 4. Maria says:

  Hej!

  Vad duktigt du är! Det är så roligt när man går ner lite.. Man mår så mycket bättre.

  Festen blev väldigt uppskattad, så roligt!! Du skulle ha sett minen på paret när dom såg allt folk. Dom som trodde dom bara skulle på en lugn middag 🙂

  Ha en bra dag! Kram Maria

Lämna ett svar