Vikt, klampen och sommar!

Två dagar utan bloggande blev det, helt oplanerat. 🙂
Här hemma så fortsätter de sköna dagarna med sol, vi här kring Sundsvallstrakten har haft bättre väder än söderöver denna sommar. Hör ju inte till vanligheten precis, men inte mej emot! 😉 Fast vi har också haft skitväder och jag förstår att folk klagar som kanske bara hade 1-2 veckors semester och prickade in regn och rusk. Men till er andra här i trakten som bara klagar (inkl min sambo) ge er!!! 🙂

Igår åkte vi på utflykt, något man borde göra oftare. Semestra hemma. Här längst kusten finns så många pärlor att besöka under sommaren. Vi mötte en pratglad söt farbror som visade hur mycket smultron han hade plockat, måste ha varit 1 liter nästan.

20120728-103545.jpg

20120728-103717.jpg Klampenborg.
Jag hade valt outfiten med omsorg. Haha. Nä men en annan ”rolig” grej är att jag gick UPP 1,2 kg denna vecka. Så går det när man fikar och äter fel. Kul kul. Men det var väntat.

Jag läste i nyaste Amelia hur man ska göra för att gå ner i vikt och jag tog med mej dessa punkter: sova minst 7-8 timmar, äta mörk choklad, dricka rött vin, sitta i solen, äta jordgubbar och pratpromenera. Lät bra va? 😀 jag kör på det!!!

20120728-104835.jpg
Garderoben är klar också. Jag ska visa sedan hur det blev. Har fotat, men inte orkat sitta vid datorn nåt.
Vem kunde ana att garderoben skulle älskas av tjejerna? De lägger filtar där inne och har värsta kojan! Hahaha.

Lördag förmiddag. Vi har inga planer för dagen, men egentligen en massa måsten…får se vad vi hittar på. Jag ska ut och hänga en tvätt först och främst i alla fall. Kram på er!

3 comments

  1. Katarina says:

    Den där bantningskuren kör jag ju nästan! Måste bara se till att sova längre, pratpromenera och sitta i solen oftare. 😀

  2. Stolt mamma till två says:

    Så härligt det såg ut.

    Håller med dig. Man blir trött på alla som klagar på vår Svenska sommar. Man får vara glad för dom fina dagarna vi fått! kram på er 🙂

Lämna ett svar