Jocke & jag

Idag hade J och jag bestämt oss för att gå på bio (ca 3 timmarlånga Batman) och sedan äta en matbit på stan. Men när prognosen ändrade sej så gjorde vi det också. Inte kul att sitta inne en sådan härlig dag.

Så i morse packade vi frukosten i kylbagen och åkte till stranden med döttrarna, Gustav valde att stanna hemma och sova. Vi åkte inte till havet idag, valde istället en sjö som ligger i närheten.

20120729-153328.jpg

20120729-153424.jpg
Det var så härligt idag! Meya badade också och tyckte det var jättekul. Även Tyra (som är försiktig med allt nuförtiden) blev modigare och vågade gå med vattnet högt upp. Betty var under med huvudet. Fast egentligen var det inte så varmt i sjön. 20 grader var det tydligen.

20120729-154048.jpg
Det var fullt med bilar när vi for, men vi var först(!) otroligt nog. Vi är väl aldrig först med nåt? Haha. Klockan var 9.30 så sådär supertidiga var vi inte heller tycker jag.

20120729-154207.jpg
Nu är Jocke och lämnar döttrarna hos Farmor och farfar. Vi tänkte faktiskt ha barnvakt hela kvällen och sitta och njuta av god mat och dryck på en uteservering -med gångavstånd. Meya hämtar vi hem ikväll, men B och T ska sova över, om de inte ändrar sej när vi tar hem Meya förstås, vi får se. 🙂
Skönt ska det bli iaf. Solen skiner och det är 26 grader varmt! Kram

7 comments

 1. Monica says:

  Ni har så söta barn och lillungen blir man bara så glad av, skrattar själv när jag ser hon är så på ”hugget” och glad så det sprudlar:-), hoppas ni fick en härlig dag hela dan med lite egentid också på kvällen!

 2. hos familjen vanlig says:

  Härligt med sol och fint väder. Här har regnet kommit…. sitter som bäst o funderar på om jag ska kolla om det är sol nånannanstans o sen ta bilen dit??
  kram j.
  PS. alla bilder på min blogg är klickbara så vill du se trädäcket lite större är det bara att dubbelklicka

 3. Ansibecki says:

  Vad härligt det ser ut vid sjön! Kul när barnen mognar och vågar lite med 🙂 Hoppas ni hade en härlig kväll med! 🙂 Bra det där med rödvin som du skrev om i förra inlägget. Det ska jag lägga på minnet 😉

Lämna ett svar