Vi vädrar och städar


Ja det var vad  Tyra och jag roade oss med idag när Betty var på förskolan. Hon hjälper mamma heeela tiden, med att plocka, dammsuga och skura. Väldigt mycket hjälp får jag, nästan för mycket… 😉


Här vädrar vi överkastet i vårt sovrum och det var så långt så det hamnade en bit framför altandörren, vilket Betty blev så förvånad över när hon kom hem från dagis. Det såg ut som hon trodde att det var gardiner på utsidan lixom. Nyaste inredningen? Hihi.


Kan inte snön försvinna nu? Så less på den. Vill ha VÅR!

Nu ser jag fram emot att gå in i vårt härligt nystädade sovrum och krypa ner i sängen som har nytvättade sängkläder. Vita och fina. Visst är det lovely? 🙂 Godnatt. Eller jag är nog uppe ett tag till tror jag! 😉 Godkväll!

Överkast: Ellos

Lampskärm: White senses

Kruka: Blomsterlandet (tror jag det var)

Golv: Original år 1887

Tyra: Född 22 maj 2010

One comment

Lämna ett svar