2 års bloggande!


Det är verkligen skitkul att blogga, jag trodde inte riktigt det när jag började. 😀

Jag hade massor av bilder på husets renovering som bara låg i datorn. Ville få någon ordning och det var faktiskt mycket därför som bloggen kom till. Nu kan vi gå in i före och efter bilder i nästan alla rum och minnas tillbaka med skräckblandad förtjusning! Hihi. Nä det är mest glädje när vi tänker tillbaka på renoveringen faktiskt.

Jocke, Betty och jag sommaren 2009

Mycket roligt har bloggandet fört med sej. Trevliga kontakter och insyn i andra bloggares liv. Sedan är det ju helt otroligt att tidningar vill ha vårt hem med! Så smickrande och fruktansvärt roligt. Vi har fått tacka nej till reportage också. Det blev lite mycket ett tag och det ska ju kännas roligt och inte som ett jobbigt måste. Knäppt att TV har hört av sej också. Haha. Inget av det här skulle ju ha hänt utan min blogg.

Jag i vårt sovrum. Spjälsängen står på samma ställe, men nu är det Tyra som ligger där. 🙂

Betty var bara runt 6 månader 🙂

Mycket jobb var det kvar...

Innan jul så var Aftonbladets Härligt Hemma här igen och gjorde ett julreportage som kommer komma innan denna jul 2011. Det kommer att bli så konstigt att se då -ett år efteråt. Men sååå spännade. Ser fram emot det.

Kommer jag att fortsätta blogga? Vem vet. Jag börjar snart jobba så jag får se vad jag tycker om tidsbristen då. Tycker jag att det är roligt fortfarande så kommer jag såklart att hålla bloggen vid liv. Vi ska ju fixa på med en hel del renovering framöver så det kan vara kul att blogga om såklart. När mer pengar rullar in så kommer jag självklart köpa hem mer inrednigsprylar! Hihi. Annars blir det mycket om barnen och min vikt. 🙂 Men jag har bestämt att hålla min blogg fritt med vad jag vill skriva om. Vill inte nischa mej. Även om jag vet att det skulle göra bloggen mer framgångsrik. Men vad skulle det vara för vits med att ha en framgångsrik blogg om jag inte kände lust att skriva där!?

Nästa inlägg så kommer en jättefin utlottning som jag har förmånen att ha tillsammans med en butik -så håll utkik! 😀

SKÖN FREDAG till alla er som tittar in här! Jag blir så otroligt GLAD över era besök, även om ni väljer att smyga runt och inte lämna kommentarer! Fast det är klart att jag blir gladare när ni kommenterar… Hehe. KRAM

Fotografen som tog bilderna på oss och vårt hem heter: Emma Mattsson

Vill ni läsa hela reportaget så klicka R.

20 comments

 1. FruSofie says:

  Grattis till 2 års bloggande!!
  Förstår att flera tidningar har hört av sig, ni har ju ett otroligt vackert hem!

  Trevlig Helg!

 2. Linda says:

  Vilken tur för oss bloggläsare att du gillar att blogga,det innebär ju att du kommer att fortsätta förgylla våra dagar 🙂

  GRATTIS på 2-års dagen!!

  Ni har verkligen ett superfint hem,så jag förstår att ”reportagen” står på kö 🙂

  Ha en toppen helg! Kram fr ”länsgrannen” 😉

 3. A House With A View says:

  Nu har jag missat några inlägg… Så jättefina bilder du visar, helt sagolikt vackert kök!! Och stoooort grattis till din och Jockes 4 år tillsammans, tiden går fort, vågar knappt tänka på hur länge jag och maken hängt ihop, haha. Och grattis också till bloggens 2-års dag 🙂 Jag har ju följt dig långt innan jag började blogga själv och jag uppskattar verkligen dina inlägg. Du har ett underbart hem och en skön stil tycker jag, du vågar bjuda på dig själv och bli personlig, det betyder mycket. Sen har du en sympatisk framtoning med humor och det är också något jag fastnat för 🙂 Håller med om att bloggandet måste ske på det viset det känns givande för en själv, annars tappar man känslan och då blir det inget bra i alla fall. Jag hoppas du fortsätter bloggandet lääääääänge till 🙂

  Stor helgkraaaaaaaaaaaaam aka

 4. Sofia says:

  hello!! grattis på 2-årsdagen, vi började ju blogga ungefär samtidigt!:-)) det är altid lika mysigt att kika in här söta bloggis!!:-)

  ha en fin helg!

  stora kramen s

 5. Moster Johanna says:

  Det borde finnas en ”gilla” knapp när man inte orkar kommentera, men gillar vad du skriver. 😉
  Ja, jag gillar ju alla inlägg om barnen och er, inte om ett fat som du köpt, så det är ju tur att du inte har någon nisch för vi gillar alla olika. 😉

  Assnygga bilder!

  Shiiiit du börjar ju jobba nu snart! Efter mer än 2,5 år va? Späääännande.

  Kram till hela familia!

 6. SOFIE says:

  Hej!

  Det är första gången jag är inne på din blogg, typiskt att jag missat denna fantastiska blogg som tydligen funnits i hela två år (grattis). Din inredningstil tilltalar mig väldigt mycket och du bor så fint och har så fina barn. Vad roligt att ni fått vara med i aftonbladets hemma tidning! Vilken dröm!

  Ha en jättefin fredag.

  Kram
  Sofie

 7. Eija says:

  Så vackert reportage som jag inte hade läst förut, tack för den. En riktig idyll har ni skapat, det må jag säga! Betty är såååå söt också!
  Köksträdgårdsteckningen på min blogg är bara att sno hejvilt, det har ju jag gjort också! Hoppas man får se lite trädgårdsbilder framöver….Visst är nätet fantastiskt!
  Ha det gott,
  Eija

 8. Gardenhouse says:

  Dubbel grattis!
  Kul att läsa lite kuriosa om din blogg och kärleks historia.
  Och varför vänta då allt känns rätt? Då är det ju bara att köra med gasen i botten, se så mycket ni hunnit och gjort… Positivt och kul!
  Önskar all lycka.

  (och nu lyckades jag ju hitta senaste inlägget också ;))

  Kram Sussi

 9. Malin & Prinsessan says:

  Ja, jag hoppas denna natten blir bättre. Usch och fy, inte skoj när dom är sjuka de små…

  Grattis till bloggen två år, eller vad man säger, hihi 🙂
  Hoppas ni har en bra fredagskväll där hemma!

 10. Helena says:

  Johanna: Äh du är ju helt FB förstörd ju! 😉 Jag har faktiskt sett vissa bloggar som har en gilla-knapp, kanske vore nåt? fast jag har mest tyckt att det verkar jobbigt….hehe men det kanske är tvärtom?!

  När jag börjar jobba så har jag varit hemma i 2 år och 5 månader. 😀 Lång tid.

  Hoppas att ni har det bra. KRAAAM

 11. Moster Johanna says:

  Jo det blir nog tråkigt med en gilla-knapp för då kommenterar väl folk mindre. 🙂

  Betty är ju 2 år och 5 mån när du börjar jobba, jag hade för mig att du gick hem några veckor innan, men så kanske det inte var. 🙂

  Ja här är det bara bra. Ska snart gå å sussa. Kram och puss!

 12. Helena says:

  Johanna: Planen var ju att jag skulle vara ledig några veckor. Så det har du rätt i! 🙂 Men lilla tösen kom ju så tidigt så jag hann inte ens vara hemma en hel vecka!!! Hihi.
  Pussa söta T från moster. 🙂

 13. CiliaH says:

  Grattis söta du på tvåårsdagen! Rätt kul för jag tror nästan jag följt dig i princip hela tiden men hur jag hittade hit minns jag inte!

  KRAM

 14. Tova says:

  Åh, grattis bloggen på 2-årsdagen! 😀 tänk vad tiden går…

  Hihi, ja jag är ju själv uppvuxen i Härnösand norr om Sundsvall så är van vid att våren anländer lite senare. 😉 dock har ju de senaste vintrarna varit väldigt kalla och långa här i huvudstaden, på gott och ont…

 15. Frida says:

  Hej Helena! Följt din blogg från och till sen du började:-) älskar din stil både inredning familj person! Har haft en blogg som heter renoveringsdags nu ska jag göra en ny snart för jag och min man har köpt vår dröm, en villa Fridhem 1891 🙂 min fråga är när jag ser att du har carraramarmor hur har det hållet? Vill så gärna ha det men alla säger att det blir förstört…. Hoppas du kan svara på den frågan:-)
  Med vänlig hälsning, Frida

Lämna ett svar