2 år + 4 år ♥


Under vår tapet i sovrummet kan man hitta den här texten som Jocke skrev dit innan han började tapetsera. 😉

Idag är det dubbelt firande. Tjoho! 😀 Bloggen fyller 2 år och Jocke och jag firar även att det var 4 år sedan som vi träffades. Jocke fixade och trixade med webhotell, domän, design, bilder och grejs och lagom till vår 2 årsdag så fick jag börja blogga. Hihi.

Jag och älsklingen nykära ute i Sundsvallsvimmlet. Ja jag var lite blondare då va?! 🙂

SJUKT mycket som vi har hunnit med under dessa 4 år älskling!Tänk att vi köpte en otrolig skruttig gammal lantgård då vi bara varit tillsammans i…ca 9 månader. SÅ glad över det!!!  Men det allra bästa som vi har gjort är ju våra döttrar såklart. Vi verkar inte skynda långsamt genom livet direkt. Är väl kanske inte vår stil. 😉 Älskar dej!

Tyra är feberfri idag och Betty är på sin förskola. (YES!) OM alla (även barnvakten) håller sej friska så ska vi fira våra 4 år på lördag med en hel barnfridag. Ser verkligen fram emot det. 😀

Jag tänkte skriva mer om vad  bloggandet har betytt senare och förhoppningsvis även lägga till en utlottning! Ha en skön onsdag!


5 comments

  1. Anni says:

    Grattis! Ni har verkligen hittat rätt båda två. Jag blir glad när jag läser ditt inlägg. Känns t om i mitt hjärta hur lycklig du är! Kram

Lämna ett svar