Vi låtsas att det är sommar

Idag låtsades tjejerna och jag att det var sommar och åkte på stan och åt glass!

Jag skulle lämna tillbaka kläder på Lindex + köpa en tunn mössa till Meya. Tittade på klockan och nja jo jag borde hinna in innan Meya vill äta igen. Ska ju bara in lite snabbt…
Vad händer? En hungrig Meya började rätt snabbt skrika och tala om att det var dags för mat. Betty hittade snygga kläder som hon så gärna ville ha (tjat tjat) och skulle önska sej tills hon fyllde år kom hon på (bra tänkt). Jag tittar efter en mössa och drar syskonvagnen samtidigt så gott det går. Tyra vill kliva ur och när jag tittar på Betty så har hon tagit av sej jacka och tröja och står och provar en snygg tröja som hon vill ha. Där någonstans kommer en gammal kollega från ett tidigare jobb. ”vad många barn du får!” utbrast hon. Mmm. Jag provar mössa på ledsen Meya. Inte helt nöjd med mössan men tar den ändå så vi får komma därifrån. 🙂 pust! Nu blev jag påmind om varför jag inte åker på stan med barnen så ofta… 😀

20120611-154013.jpg
I parken åt vi korv med bröd

20120611-154102.jpg
Meya blev nöjd när hon fick mat

20120611-154142.jpg
Mössan från Lindex

20120611-154222.jpg
Det var regn i luften så tjejerna hade sina paraplyn med sej

20120611-154421.jpg
Sedan blev det mjukglass och Betty sa att hon skulle kunna äta det jämt! 🙂

20120611-154559.jpg

En man på en parkbänk bredvid undrade om alla barn var mina. Det är då som det är roligt att säga att jag har två till också… 😀
Nu är det dags att börja med middagen. Kyckling och ris. Kram

3 comments

 1. Marina - mamma till 5 says:

  Haha! Ett par gånger i veckan, oftast på eftermiddagar lagom vid matlagning så brukar det ringa telefonförsäljare.. När jag svarar då så brukar de ursäkta sig och säga att de måste ha fel nummer. Det var inget dagis de skulle ringa till.. ( Fem barn från fem månader till sex år.. ) Tycker det är lite lustigt och försöker förklara att det är en privatperson, men nu har jag ju kommit på att de kan ju få tro det så slipper jag dem kanske.. =)

 2. anna says:

  hahaha, nä fy egentligen var det ju inte kul men när jag läser så ser jag bilden framför mig;) det e inte lätt med många barn. jag höll på att bli tokig med ett barn på stan idag:P

 3. hos familjen vanlig says:

  Visst är det väl tråkigt att man måste låtsas att det är sommar ? Fast vi har iaf haft mössfritt-väder idag 🙂

  Tycker du är ganska duktig med din viktminskning, det är inte lätt att hinna med all träning som krävs när man har livet som oxå ska levas mellan träningspassen. Jag är nöjd med mina löprundor (att jag kommer iväg men inte med farten) men minns inte ens när jag var på gymmet senast…

  kram j.

Lämna ett svar