Barnfritt till helgen

Det är lite som när man var tonåring och såg fram emot FF nu ser man istället fram emot BF! 😀 Det ska bli skitkul med fest!!!

Barnen ska sova hos syster/moster Jenny!
Men jag ska erkänna att jag inte är sådär cool… Ni som har följt min blogg vet att jag är en ganska hönsig mamma. Första gången som Betty sov borta så var hon 1,5 år, det var natten som Tyra föddes! 🙂
Nu ska lilla bebisen sova borta, innan hon ens är 6 månader.
Gör jag fel? Hur skulle ni ha gjort? Hon ska ju vara med sina systrar och med moster Jenny (och Kusinerna och Lars såklart) som hon träffar ofta, senast i söndags.
Om vi inte var bjudna på fest i en annan stad så hade jag aldrig lämnat bort henne. Men nu ville vi så gärna gå. Ser verkligen fram emot tid med Jocke, utan våra sötnosar. Vet att vårt förhållande behöver mer egentid också. Kanske borde vi försöka boka in egentid oftare? Behöver ju inte vara över natten.
Jocke tycker såklart att det är lugnt, men är inte våra män mer coola med sånt!?

20120612-110214.jpg
Smygtitt på mej som indian!
Festen som vi ska gå på är en cowboy fest, western tema alltså. Jag kände inte för att vara en cowgirl så jag ska bli en indian! 😀 Ska visa er på lördag hur fina vi kommer att bli! Haha. Jocke ska vara cowboy så vi är ett lite udda par. Hehe.
Hudiksvall. Man kunde ju inte tänka sej att alla hotellrum skulle vara fullbokade 3 veckor innan i Glada Hudik. Men det var visst någon sport-grej till helgen. Vi hade tur och fick tillslut tag i ett enkelrum, vi får tränga ihop oss. Det är kärlek det! 🙂

Tack så mycket för pepp och tips inför min viktminskning!!! Ni får gärna fortsätta tipsa på hur NI gör för att bli av med de envisa kilona. Till er som undrar: jag är 160 lång och har ytterligare ca 12 kg att jobba bort.

6 comments

 1. Angelica says:

  Mäh! I Hudik?! Där bor ju jag! Eller ja1,5 mil utanför iallafall! Vad kul med ett tema. Det är för lite temafester! Då kan alla verkligen vara ”sig själv” Fast i annan klädsel!!
  Ha det så skoj!!! Själv ska vi vara barnvakt i helgen plus att vi har sambons dotter hos oss då! Så då blir det fullt ös! Kram!

 2. Stolt mamma till två says:

  Åh det låter ju superkul! Förstår din tanke men det kommer säkert gå bra då flickorna ändå känner sig trygga med sin moster. Min yngsta var 6 månader första natten hos mormor som vi träffar nästan daglingen då hon bor 2 gator bort vilket gick jätte bra. Man behöver egen tid som par också och de som har tex kolikbarn behöver få sova ut någon natt utan barnet vilket säkert inte är någon fara med en person barnet känner sig trygg med. Vi har inte heller barnvakt ofta, Milo har bara sovit borta 1 gång och blir 1 år näst månad och likadant var det med storebrorsan. I sommar blir det en helg utan mina små barn och jag förbereder mig för den redan nu. Det blir mormor även denna gång så för barnen blir det bara roligt. Mest jag som nojar och saknar 😉 hoppas ni får en trevlig helg!

 3. Monica says:

  Du kommer nog sakna de små sötnosarna först men visst är det ok att lämna till nära familj och de känner ju igen varandra:-) men karlar är nog rätt lika (finns förstås undantag) men de bekymrar sig inte så mycket bara man tar hand om dem:-)))). Ha det riktigt trevligt på festen, ibland är det skönt att bara ha vuxna omkring sig, sedan brukar det räcka för ett tag;-)

 4. Monica says:

  Kom på att i Hudik bodde jag och maken en sommarnatt på hotellet om det finns kvar på torget, ett hiskeligt liv var där hela natten så Stockholm kändes som lugna gatan i jämförelse:-)

 5. anna says:

  kul med egentid:) tycker att ni gör rätt i att unna er lite kalajsande. Vi lämnade ju bort våran 6 månaders bebis i 3½ dag för att vara på festival. man behöver sånt ibland. kram

 6. Anna-Mamma och Socionom says:

  Vi lämnade Vincent när han var 3 månader. Det funkade hur bra som helst! Jag tror ofta det funkar lättare när de är mindre, då är det inte samma separation. Hoppas helgen blir fin tillsammans med in käraste!:)

Lämna ett svar