Vi är i tidningen idag!

En bilaga till lokala Dagbladet som heter Hem & Fritid i Medelpad. Klicka på bilderna för att kunna läsa texten.

Jag har aldrig tidigare skrivit efternamnen på bloggen eller vart vi bor…men det bjuder jag på nu. 🙂

Önskar er en superskön lördag, det ska vi ha! 😀 Hejdå från oss.

17 comments

 1. alegni says:

  fint reportage! kul med så många bilder från ert fina hem. betty ser ut som om hon är på väg någonstans igen 😉
  ha en skön lördag ni med!
  kram
  ingela

 2. Eija says:

  Gud vilket stämningsfullt hem ni har åstadkommit! Det är precis lagom jul däri också, och naturligt, man tager vad man haver stil! Ska se om inte jag hittar tidningen nånstans…Blir så sugen på att få klart härhemma så det blir kul att pynta, men gosh, vi har ju knappt börjat än…suck!
  Ha en mysig advent nu!
  Eija

 3. Grodmamman says:

  Fint reportage från ert mysiga hem!:)
  Läste om ert äventyr i affären. Har varit med om samma sak, men då var dottern flera år äldre än Betty. Hittade henne ute vid bilen och jag kan lova att jag hann tänka både det ena och det andra innan jag hittade henne där.
  Kram

 4. Sofia says:

  åhh vad skoj med reportage vännen! vad fina ni är och ert hem likaså!! speciellt barstolarna, hihi…;-)

  ha det gott!

  kraam sofia

 5. Maria says:

  Fint reportage! Ni har det verklgen fint i erat lantliga hem! Härligt du uppdaterar bloggen oxå-
  Kram Maria

 6. Min plats i solen says:

  Jättefint julreportage hemma hos er och vilken fin bild på er tjejer. Tack för att du delade med dig här på bloggen. 🙂

  Ha en fin första advent i morgon Helena.

  Kram på dig

 7. Anna says:

  Hej!
  Fina bilder ni har i reportaget, bra ide det där med att använda pepparkakeform till apelsinerna när nejlikorna ska i, det måste jag prova.
  Kram Anna

 8. Piffa o Puffa says:

  Hej!
  Vad roligt med att ni kom med i tidningen. Jag förstår det efter att ha läst igenom din blogg och sett så mycket ni har rustat. Helt fantastiskt. Jag önskar också att jag hade ett gammalt hus. Nu har jag istället ett nytt hus soom vi själva har byggt. Vi är inte klara ännu men vi flyttade ändå in för att slippa bo inne i stan då det var sommar. Ångrar mig en del nu kan jag säga, för det är inte roligt att bo mitt i allt bråte. Fin blogg har du i alla fall och jag kommer tillbaka.
  Kramar Anette

 9. A House With A View says:

  Verkligen helt underbara bilder i tidningen, vad lyckat!! Och gud vad du fixat och donat, dekorerat apelsinerna och spritsat kakorna och lagt upp dem så stämningsfullt!! Men så blev ju också resultatet helt fantastiskt!

  Många kramizar från aka

 10. Milli says:

  Hej!

  Jag bara älskar allt jag sett på ert hus. Så himla fint och mysigt! Det är min dröm.. att köpa ett gammalt hus och bara gå och fixa och dona! Och kunna ha en massa djur!

  Om du har tid och orkar får du gärna kolla upp angående dina tapeter i sovrummet. Tyckte dem var så fina!

  Ha det bra!

Lämna ett svar