Grattis & sånt

Tittar in en snabbis mellan kaffe-drickande, tv-tittande och betala-räkningar-fix. Måste ju säga GRATTIS till världens finaste JULIA som fyller 9 ÅR idag ju. Mosters storatjej. PUSS på dej.

Idag har jag varit hos Erica och hennes 2 döttrar (som är i mina döttrars åldrar). Vi har haft jättemysigt (som vanligt) och direkt efter det så hämtade jag upp mina söner och sedan for vi till födelsedagsbarnet för att fira henne. 🙂

Jag vet inte vad jag har tänkt på idag, men jag har inte fotat någonting alls så jag bjuder på en 6 månaders gammal bild på Julia från Tyras födelse.

Fina Julia 9 år idag!

I morgon så får Betty vara ledig från förskolan eftersom det går magsjuka där…vill INTE ha det igen. BLÄ! Nä hon får hänga med Tyra och mej på babysång ist. Tack alla för fina kommentarer om julreportaget! Ni är så söta -men det vet ni ju redan!!! 😉  Nu: betala fler fakturor -så kul vi har. Tjoho! Sova snart också kanske?!

2 comments

 1. A House With A View says:

  Stooooooooooooooooooooooooooort grattis till dig Julia på din 9-års dag!! Hoppas du haft en finfin födelsedag med god tårta och många presenter! Och så jättefin du är på fotot! Kul att se dig i bloggen :))

  Många kramizar från aka

 2. Moster/Syrra Jenny says:

  Julia tackar så mycket, både till aka och till moster med familj. 🙂

  Hon blev väldigt nöjd med hennes födelsedag och alla presenter. 🙂 Hon fick mer idag då hon och mormor tog en birsta tur. 🙂

  KRAM

Lämna ett svar