Klick klick klick

Jag har klickat hem ett paket. Tjoho vad kul det är att få! Eller få och få, jag har fått beställa alldeles själv från Bubbleroom. Betala fick jag göra själv också. Herregud vad jobbigt det är att vara vuxen. 😉

Måste ju visa er vilka skitsnygga jeans som jag köpte. Jag är verkligen nöjd över köpet. 399 kr.


Superheta jeans från VILA. Glansigt material med linning och hällor samt knapp av stål med diamantliknande sten i. Ja, visserligen sitter de inte lika snyggt på mej som på modellen, men de var snygga ändå. 😀 Jag beställde minsta storleken 29/32 men 28 hade nog varit perfekt. Härlig känsla att nåt kan vara lite för stort… 😉

Åsså lyckades jag klicka hem tunikan som jag bloggat om tidigare. Så fin så. Å en härlig tröja. Å ett par byxor till.


Tunika från VILA. T-shirt från VILA med zebratryck fram. Byxa tight modell i skinnimitationstretch.

Riktigt nöjd med allt. Minst nöjd med byxorna med skinnimitationen isåfall, de såg lite B ut från grenen och upp, men de kostade bara 159 kr och med tröja/tunika över så var de snygga! Idag fick jeansen och T-shirten ta en shoppingtur till IKEA och det gick jättebra. 😉

Jag fyndade en röd/vit prickig bikini och en supersöt aprikos/svart prickig klänning på rean också. Kan visa er sedan om ni vill.

Alla hjärtans dag idag. Ingen har väl lyckas missa det? 😀 En stor HJÄRTLIG kram till er från mej! ♥  Betty tackar för alla som kommenterat hennes rum också -hon blir så stolt så! 🙂

12 comments

 1. michan says:

  Hej
  Älskade båda byxorna såna skulle jag också vilja ha men jag har inte börjat handla på bubbleroom och lika bra är väl det eftersom räkningarna från ellos och HM aldrig är trevliga 🙁
  Kram

 2. A House With A View says:

  Jag säger bara – så himla snyyygt!!! Men nu måste du ju visa hur de ser ut på dig också, fatta hur nyfiken jag blev på det ju, haha. Jag har tyvärr INTE problemet med för stora byxor än 🙁 men jobbar på det, haha.

  Önskar dig så klart en riktigt stor Alla Hjärtans Dag-kramiz tillbaka 🙂

  /aka

 3. alegni says:

  ursäkta uttrycket, men shit, vad snygga kläder, helena. de sitter säkert som en smäck på dig.
  bettys rum är däremot som en dröm för en liten tvååring. kan tänka mig att tyra om ett tag vill ha det precis lika fint 😉
  solig tisdag!
  kram
  ingela

 4. razzel says:

  Ha ha ha, ja man måste betala själv…. Min äldre dotter älskar att hitta plagg hon ”måste” ha på olika nätbutiker. Nu har jag hittat en perfekt valuta för henne; plaggen kostar XX minuter av ryggmassage, fotmassage eller hårvård på hennes gamla mor! ; ) = alla nöjda!

 5. Ulrika says:

  Snygga Byxor!!!
  Hittade hit på din blogg när jag sökte på vedspis på google =)
  Började läsa din blogg, å mycket av allt du skrev om dina viktinlägg å graviditetskilon ja de e som jag skulle ha skrivit det. Vi ligger på samma vikt å har legat ”uppe” på samma vikt. Å jag ska oxå ner till 58kg, jag har varit där efter graviditeten men har åkt upp igen… Dumma kontorsjobb som man bara sítter still på =) men nu ska jag ner igen å det är skitsvårt med de sista kilona…
  Men men tyckte de va lite kul att det var som om jag skulle skrivit det… å magen vill liksom inte sluta puta =) hahaha
  Ha d gött
  Kram Ulrika

Lämna ett svar