Utlottning Nyblom o Kolléns vackra förklädesklänning!Lovisa förklädesklänning med volang och knäppning baktill. Vit med röd brodyr.

I samarbete med Titti, som driver den härliga hantverk & present butiken ALMAMIA på Rådhusgatan 31 i Sundsvall, så lottar jag ut en förklädesklänning för barn. Du har alltså möjlighet att få hem den vackra klänningen från Nyblom o Kollén helt utan kostnad till din prinsessa eller någon annan sessa som du känner. Gör så här:

 1. Skriv en kommentar här under inlägget
 2. Har du blogg så kopierar du en av bilderna och länkar till tävlingen. (Har du inte blogg så skicka ett mail till en bunt med vänner och tipsa om tävlingen.)

Du kan vara med i utlottningen fram till den 20 november.

Sedan vet du att du kan prenumerera på mina inlägg (inget måste för att tävla -men ett plus i kanten 😉 ) här:  bloglovin


Klänningen är verkligen jättefin! Storleken är passande för ca 3-6 år enligt leverantören. Längd ca 65 cm. Men min dotter (som har en likadan och snart är 2 år) ska få ha sin på sitt födelsedagskalas! 🙂 100% bomull. Tvätt 60 grader.  Jag och Titti önskar er alla LYCKA TILL!

98 comments

 1. Sandra Ahlvik says:

  Hejsan denna tävling vill jag inte missa,skulle vara perfekt åt min äldsta dotter nu till julen,så vacker hon skulle vara i den. Jag har tipsat om tävlingen på min blogg i högra spalten. Nu håller vi tummarna för denna fina klänning.
  Ha en riktigt skön fortsatt vecka!
  Kram Sandra<3<3<3

 2. Marthe Lovise Klæbo says:

  Hei, denne utloddingen kan jeg bare ikke unngå. Dette må bare vært verdens beste presang til niesen min 😀 Skal tipse om konkurransen på bloggen min i høygre spalte, og krysser fingrene for litt flaks. Klem fra Marthe<33 😀

 3. Jennie says:

  Hej! Jag är gärna med och tävlar! Någon gång är det min tur att vinna, eller hur?! Min Maja skulle passa så bra i klänningen, såg att hon är nästan exakt 1 månad yngre än din Betty. Jag har länkat från min blogg för en extra lott!

 4. emma says:

  hej! ååh va fin klänning, har en dotter som skulle passa så bra i den, speciellt nu när julen närmar sig.

  jag vill mycket gärna vara med och tävla. Jag har tipsat om tävlingen på min blogg i högra spalten.

  hoppas lotten hamnar på mej denna gång.
  ha en fin fortsatt vecka // emma

  min blogg är: http://emmani88.blogspot.com/

 5. Jessica says:

  Hej!

  Jag vill vinna den ursöta klänningen. 🙂 Jag har länkat från min blogg.

  Vilken fin och rolig blogg du har, jag hittade den idag av en slump då jag googlade på Didrikson overallen som jag tänkte beställa åt min dotter. Hit kommer jag absolut att titta in igen!

  Ha det bra!

  /Jessica

 6. Teres says:

  Jag vill jättegärna vara med och försöka vinna den söta klänningen från Nyblom & Kollén. Jag länkar från min blogg och hoppas på tur nu.

  Kram från mig

 7. Marie Elise says:

  Hei!!Så fin:)Den vil jeg gjerne vinne til min lille prinsesse på 3 år:)
  Klemmer fra Norge

 8. Jennie says:

  Hej, jag vill gärna vara med i utlottningen av den ljuvliga förklädesklänningen. Den skulle min Mollan vara så fin och kalasig i på Julafton. Mailar och tipsar vänner!

  Mvh Jennie

 9. Veronica says:

  Hej och tack för en jättetrevlig blogg och tävling.
  Klänningen är verkligen en sådan som jag blev kär i på första ögonkastet.
  Hela modellen är ju en ljuvlig blandning av vinter, glädje och kärlek.
  Att få vinna den här till min lilla flicka skulle göra mig så glad och henne
  så söt. Tänk en fin juldag med denna klänning på… ååhh så fint.

  Ha det gott och god jul // Veronica, mamma till Annie

 10. Cathrin says:

  Den här tävlingen kan jag bara inte motstå. Min dotter har precis vuxit ur sin älskade ”Madicken klänning” så nu gäller det att få tag på en värdig ersättare. 🙂 Den här klänninen är så söt! Länkar från mig och håller tummarna!

  /Cathrin

 11. Sirpa says:

  Hej
  Jätte fin blogg! Vill gärna vara med i utlottningen!
  Skulle passa här hemma! Har också en tjej född 08/Sirpa

 12. Linda says:

  Självklart vill jag vara med och tävla om den underbara kläningen, skulle passa perfekt på min dotter till jul. Jag har ingen blogg men mailar om tävlingen till mina vänner.
  //Kram Linda

 13. Palven says:

  Jag vill gärna vara med och pröva lyckan i din fina utlottning. Klänningen var underbart fin och nu blir det till att hålla tummarna tills de blir blå ;o)
  Har länkat på bloggen….

 14. Linda says:

  Jag är gärna med och tävlar om denna underbart söta klänning, skulle bli superfin på vår lilla dotter.
  Har lagt upp en länk i min blogg.
  Ha det gott

 15. Anneli says:

  Hej!
  Jag vill gärna vara med och tävla om den underbara klänningen. Länkar från min blogg och hoppas på tur..
  Kram Anneli

 16. Lotta says:

  En helt underbar klänning !!!! Självklart lägger jag in en länk. Skulle vilja ge den till min vän som har en prinsessa som den skulle passa på. Önskar att min dotter ej vore så stor men kanske skulle den passa henne då hon är liten till sin ålder… Hoppas Hoppas Hoppas

 17. frida andersson says:

  God kväll!
  Håller tummarna för att min lilla prinsessa kommer vinna denna dröm och spendera julafton i den =)

  Har faktiskt sett den i tidigare blogginlägg och inte lyckats glömma den helt, så det kanske är ett omen?!

  Kram Frida, Sophies mamma

 18. Veronica says:

  Hoppas nu jag hinner vara med jag oxå,denna tävling vill jag inte missa!!Helt underbar klänning,klart man vill vinna den till dottern!!;)
  kramiz Veronica

 19. Josefin says:

  Den här klänningen är ju perfekt att sjunga Pilutta-visan i. Vilket min dotter gör hela dagarna. Varje dag… En ursöt Madicken-klänning helt enkelt! Jag har ingen blogg, men mailar så klart alla vänner, släktingar, bekanta, arbetskamrater osv.

 20. Vicki says:

  Inne och kikar i din blogg. Sätter ett litet tassavtryck efter mig.

  Vilken vacker klänning får se vem som vinner den!!

  Vart i Sundsvall bor du?

  Vicki

Lämna ett svar