Dagens sötnos/omöjlig fotosession

Vår lilla älskling fyller ju 2 år på lördag. När hon fyllde 1 år så skickade jag in 3 olika bilder till 3 lokala tidningar. Jag ville ju inte vara sämre i år. Så fram med kameran och passa på när hon sitter så söt och läser böcker. Hur svårt kan det vara?


Sött, jo…men jag vill ju att hon ska se lite glad ut och helst titta in i kameran. Sedan vore det fint om inte varje bild blev suddig… ”Betty kan du inte sitta still i sängen, le sött och titta på mamma!?”


”Jo Tjena…försök att få en bra bild !” Tänkte Betty kaxigt när hon hoppade iväg. Vadå söt, jag är snygg & cool som pappa! 😉


Nä vi går ut i allrummet istället. ”Du kan väl sitta i soffan så ska mamma ta en bild som du kan se i tidningen sedan.” ”Tänk på att sitta still, mamma har en dålig kamera.”


Betty fick syn på ”tutte & snutte” och vadå sitta still när man kan hoppa, är mamma tokig och vadå tidningen, ska det va nåt det!? 😀


”Jag ska prova om jag får klättra och greja med mammas grejer nu!”  ”Okej, jag kanske får en bra bild, så jag låter henne fixa på, tänkte mamman samtidigt!”


”Ja, den rosa glödlampa passar mycket bättre där i karaffen!” 🙂


”Tjoho, jag  får låna mammas läppglans!”


”NÄ! Nu räcker det morsan. Lägg av!”

Hur det gick? Jo jag blev alldeles svettig av ”träningspasset” och hade 250 bilder att gå igenom sedan. 😀 Men jag lyckades faktiskt skicka iväg 3 bilder. 2 från denna fotosession och 1 som är några månader gammal.

Klänning: Villervalla

Strumpbyxor: H&M

Modell-tjej: BETTY snart 2 år

7 comments

 1. Eija says:

  Lilla stumpan, de har verkligen myror i baken i den åldern! Här har vi ettåringen som klättrar överallt utan någon som helst omdöme eller självbevarelsedrift….Skolplanschen som skymtar är supersnygg!

 2. CiliaH says:

  Hahahaha, det låter som när man ska fota Matilda i dessa dagar 🙂 Me det var ju bra att du fick di ett ”träningspass” på köpet 😉 Söt är hon i alla fall. Stora tjejen, två år och det är snart min lilla höna med!

  KRAM

 3. A House With A View says:

  Hihi vilken toksöt liten bustjej! Fantastiskt att du fixade att få en ”osuddig” bild av lilltjejen som fladdrade så vilt :)) Supermysigt inlägg!

  Många kramizar aka

Lämna ett svar