Simskola, chokladbollar, ansiktsbehandling och tröttsam dag

Efter simskolan igår så åkte vi direkt hem eftersom det var regnväder.

20130627-114603.jpg
Vi bakade chokladbollar och myste inne istället.

Sedan åkte vi in till stan och shoppade kläder till Betty på H&M och efter det åt vi på Bite Line. 4 barn av 5 var med, mysigt. Ja mysigt och mysigt. Det är livat med de tre små. Men mysigt ändå. Tråkigt att de inte hade förstånd att ta in barnens tallrikar först bara…det gör man väl alltid??? Eller så frågar man. Det slutade med att barnen klättrade omkring för de blev less på att vänta. Eftersom allt drog ut på tiden så fick jag lämna lite av min mat och stressa iväg till SPA, där jag hade en tid. Time Out Spa ligger bara bredvid så det var skönt att det var nära.

20130627-115704.jpg
Bild från igårkväll. Osminkad och lite rödmosig efter behandlingar. 🙂 Jag tog en ansiktsbehandling och även form och färg av bryn samt fransar.
Har fortfarande kvar på presentkortet, även fast jag tog en produkt också. Härligt.

I morse vaknade jag tröttare än tröttast när jag öppnade mina blå när klockan var 6.

20130627-120241.jpg
Trötta ögon

Jag får skylla mej själv för jag la mej klockan 1.
Jag satt och sökte en massa information till festen. Ska jag ta catering eller fixa eget? Och vad ska man tänka på när man bjuder runt 40 pers? Jag har aldrig varit så vuxen att jag har gjort det innan. 🙂

Som sagt trött var jag. Packade in vagn och döttrar 3 i bilen och åkte till simskolan. Började regna ungefär precis vi kom dit…Yes!
Nä det är inte lika mysigt att vara där i regnet. Jag försökte underhålla Meya och Tyra under ett tak i närheten, gick sådär.
De har lovat att vattnet ska vara 27 grader, vilket de inte håller. Var endast 21 grader igår och säkert nåt liknande idag. Betty ville inte vara med idag. Dessutom så hoppade hon upp och ner i trappan ner i poolen så hon tillslut ramlade och rev upp ryggen. Blev naturligtvis jätteledsen. Så det blev ingen simskola för henne alls idag, tror inte det iaf.
Jag frågade innan vi betalade för simskolan om de tar hand om barnen under tiden, eftersom jag har med mej min 1-åring och 3-åring och kan inte ha koll på vad 4-åringen gör i poolen, fick till svar att det gick så bra. Bara jag fanns på området så.
Nä idag är det en tröttsam dag. Regnigt väder och trött-grinig mamma. Vill krypa ner under täcket, sova och sedan kolla på film.
Lär inte inträffa! 🙂

Längtar tills pappan i huset får semester…

This entry was posted in Blandat.

Lämna ett svar