Pirat, Pippi Långstrump, Prinsessa, sommarfin flicka

NU äntligen funkar det med uppladdningen av bilderna och även med vattenstämpeln. Tack för hjälpen Surftown och Jocke såklart. 

Jaha men dåså. Då backar vi tiden och jag lägger ut bilderna som jag inte har kunnat tidigare.

008

Nu har det varit många utklädningar på kort tid. Här är Betty Pippi, en liten morgontrött och frusen Pippi Långstrump.

Prinsessan Tyra och Pippi Betty en morgon på väg till deras förskola som hade maskerad.

Prinsessan Tyra och Pippi Betty en morgon på väg till deras förskola som hade maskerad.

Betty var bjuden på Piratkalas och var såklart pirat! :)

Betty var bjuden på Piratkalas och var såklart pirat! 🙂

052066

 

Här hade Betty precis kommit hem från ett annat kalas, där hon hade sin House of Lola klänning.

 

042 056

049036

Piratoutfit: Piratbyxor (såklart), köpte scarf, örhänge och ögonlapp med döskalle. Tröjan offrade jag och klippte till så den skulle passa henne. Tröjan är från när jag var på Monsters Of Rock i Sthlm 1990. Jag träffade Quireboys och Whitesnake (med Steve Vai) på flygplatsen så jag fick närbilder och även kramar. Lycklig som bara den. Minns att min dåvarande pojkvän (som ej var med) blev grön av avund när jag hade träffat hans stora gud, gitarristen Steve Vai. Hehe. 

 

Farlig pirat eller en av dvärgarna vid namn Toker? :D

Farlig pirat, Betty eller en av dvärgarna vid namn Toker? 😀

 

Det var ju roligt att lägga ut bilder nu när det funkar och går snabbt! hihi. Men nu måste jag ge mej. 2 av tre döttrar sover nu, men sedan måste vi börja packa ihop oss. Ska åka in till stan och äta middag sedan. Förhoppningsvis kommer både Gustav och Linus med också, skulle vara mysigt. Vet ni vad det blir sedan då? Jo, jag ska på SPAAA -underbart! Det blir ansiktsbehandling och noppning/färgning av bryn denna gång. Fick presentkort när jag fyllde år i december som jag äntligen ska börja använda nu, det blir fler behandlingar sedan. Love it!

Ta hand om er! KRAM

 

2 comments

Lämna ett svar