Trött som en GNU!


Ja det är jag det. Mamma Gnu. Hur ska jag orka gå på fest i morgon? Kommer jag somna i ett hörn redan vid 19? Hahaha. Nä det ska nog gå bra. Det ska verkligen bli skitkul att gå på SOMMARFEST. Härligt väder har utlovas även då. Ser fram emot det.

Idag hade vi toppenväder på stranden igen. Ja fast det blåste en hel del. Tjejerna hade aldrig badat i såna vågor förr och de gillade inte riktigt det heller. De höll mest till på stranden. Betty hade inte någon toppendag idag direkt. Visserligen var hon nog både trött och hungrig när vi gick ner till stranden, men hon var otroligt grinig första tiden.


Bad med mina systrar och deras barn (+ vänner till Jenny). Oxviken heter havsbadet och ligger i grannkommunen Timrå. FIN strand, men jag tror att det blåser ganska ofta där. Härligt om man gillar sandig matsäck och höga vågor! Hihi. Men hey, är det sommar så är det. Hellre sand på mackan än snö innanför jackan… 😀

Jag och syrran Johanna med våra kids! Betty och jag har klänningar från Lindex.

Härlig sommarbild på 2 av mina systrars barn. Nelly och Theodor.

SÖTA Theodor!

MYS med mina döttrar!

4 comments

 1. Jenny says:

  Hej Helena!
  Vad söta ni är i era klänningar!!

  Blev lite full i skratt när jag såg rubriken på ditt inlägg, ”trött som en gnu”, det är ett av mina favorituttryck,hihi! 🙂

  Ha det bra!

  Kraam Jenny

 2. Jenny Moster/Syrra says:

  Verkligen en jättehärlig dag! 🙂 Älskar sommaren med sol och bad! 🙂

  Jätefina bilder!

  *Kram*

Lämna ett svar