Är det toppenväder…

…över hela Sverige? Här har vi haft en jättefin dag idag -hoppas ni har haft det också.

I förmiddags så tog vi en promenad till vännerna Erica och Kjetil. Vi har haft det mysigt hela dagen.  Ännu en toppendag! Ungarna har busat, lekt och plaskat. Vi vuxna beställde lunch från Juniskärs Café. Underbart god Räksmörgås. Barnen fick fiskbullar. 🙂 På eftermiddagen så åkte Erica och jag in till stan för lite shopping. Vi åt på Charm i lugn och ro och sedan fastnade vi på en parkbänk och surrade så mycket att vi helt glömde helt bort tiden. Vi är inte vana att kunna prata utan att bli avbrutna av våra barn.  🙂

Tyra, Jocke & Betty. Åh vad jag älskar dessa tre!!! 😀 (bild från Bergafjärden igår)

Nu är jag TRÖTT efter alla promenader och spring hit och dit. Trött i kroppen och linserna har torkat fast i ögonen tror jag. Kanske ska lägga mej tidigt för en gångs skull?! Mmmm lär ju inträffa. När jag handlade på en butik idag så fick jag komplimang för min fina mage och sedan frågade hon: ”Är det din första?”  ”Eh nä det är min femte!” ”OJ!!!”

4 comments

 1. Fia says:

  Så härligt det ser ut!Här regnar det än och det visar inte annat än regn resten av veckan =(

 2. Lillasyster Johanna says:

  Åh, värst vad du äter ute och bara gottar dig! Det är bra det för det är du VÄRD som står ut med din jobbiga graviditet! 😉

  Hahahahaha, faan vad coolt och säga att det är femte. ”Nej det är femte, min äldsta är 18 år”! 😉 Herregud människa, du är inte ens 40 och har nästan ett halvt fotbollslag i ungar snart. COOLT!

  Nu ska jag svara på ett sms ifrån dig. Kram och hej!

 3. Helena says:

  Johanna: Ja nu har det blivit mycket av att lyxa till det med utemat. HÄRLIGT så här på sommaren. 🙂
  Min äldsta är 18 och yngsta är 1 -och femman är på väg. Ja det känns riktigt coolt. Så glad att jag får vara med om detta.
  KRAAAM

 4. Helen says:

  Vilken härlig blogg du har . Hittade in via mammarussin och kikar nog förbi flera gånger.
  Ha en skön dag

Lämna ett svar