30-års fest!


Igår var Jocke och jag på en sommarfest. Firade att Ulrika fyllt 30 år. TACK så mycket Ulrika för en jättehärlig fest och grattis än en gång söta du!

´Mina söta tjejer! Jessica, jag, Lizettie och födelsedagsbarnet Ulrika.

Jag & Jocke

Jag tog en hel del bilder, visar fler i ett inlägg framöver. I morgonbitti så ska vi på rutin ultraljud!!! Åh så spännande. Vi är så nyfikna på bebisen där inne. Är allt bra? Vilket kön? Vilket datum beräknas h*n födas? Förhoppningsvis så har vi alla de svaren i morgon. 🙂 Skön söndagskväll önskar jag er alla! KRAM

3 comments

 1. Fia says:

  Så kul med fest!

  Jätte bra nappar om dom nu fungerar =) Synd bara att dom var lite halv dyra men apoteket har ju lite rea på dom än såg jag =)

 2. Mamma Russin says:

  God morgon ..

  Men åhhh nu är jag så nyfiken på ert RUL idag, och jag längtar sååå efter vårt nästa måndag.. 🙂 Ni ska kolla kön alltså ? Vi med, om det går vill säga.. Stina vägrade visa och knep ihop med knäna..

  Japp visst var det trollungarna som fick Stinas nappar och det har funkat bra inatt med.. Hon har dock på morgonen börjat att frågat lite mer om var hennes nappar är, hoppas det går över bara.. men vi tycker att det vore skönt om hon kunde sluta med nappar innan bebisen kommer..

  använder dina småtjejer napp ?

  Lycka till idag, KRAM

 3. Isabelle says:

  Sv: Min dag igår var toppen! Trots att AIK förlorade mot Elfsborg… Vi hade perfekt väder och en underbar kväll på Råsunda 🙂

  Ha en bra dag, kram!

Lämna ett svar