Tjillevippen!

Här sitter jag igen och bloggar med datorn i knä samtidigt som jag tittar på Familjen annorlunda och dricker lite kaffe. Himla roligt program, jag tror att jag ska skaffa fler barn så jag får vara med där. Hahaha. NÄÄÄ skojas bara inga fler barn nu tack. 🙂

Jocke & Betty har det härligt ute i snön

Under julledigheten så har vi verkligen myst och inte haft några måsten. Måste i ärlighetens namn säga att det är både skönt och lite segt… Jag blir så himla slö och rastlös efter ett tag om jag inte har några projekt på gång. Så är det. Idag jobbade pappan i huset igen och vardagen rullar på. Fast det är ju kortvecka förstås.

Här kommer lite bilder från vårt mys i julledigheten:

Traktorn har skottat upp en härlig snöhög på vår gård -perfekt att åka pulka i tycker Betty! 😀

Vällingen är slut och Betty är nöjd och glad! 😀

Underbara mimspel Tyra har va? 😀


Betty har målat en fin tallrik på dagis (tavla) som hon här kör på sitt fiskspel. 🙂

Nu ser jag på Spårlöst och det slår aldrig fel. Jag börjar alltid böla på slutet… det verkar inte spela någon roll om jag är gravid/ammar eller ej. Tihi. Nu till lite viktigt viktprat. Jag gick ner till 61, 2 innan jul och sedan gick jag upp alldeles för mycket… Tjoho vad lätt det var. Tror att jag väger ca 63 nu så det är bara att bita ihop och köra stenhårt om jag vill uppnå resultat. Jaha…då gör jag väl det då. 😀

7 comments

 1. CiliaH says:

  Hej vännen! God fortsättning på er. Härliga bilder som alltid 🙂

  Va? Ska du inte skaffa fler barn!? Jag sa till Micke att vi kunde ju gott producera någon till så att vi kommer i kapp de familjerna som är med, fem känns ju mesigt 😉 Undrar varför han inte gick med på det… Hihi

  Lyckades faktiskt hålla igen rätt bra över jul och nyår och gick bara upp ett knappt kilo. Nu ska det(och två till) dock bort igen tack! För att inte tala om cm över magen! Uj uj uj vad de ska bort! Måste ner under 80 cm nu i midjan.

  KRAM KRAM

 2. Ansibecki says:

  Vilka härliga familjebilder! Ser ut som ni haft det jättebra. Men jag håller med om att det underlättar om man har nåt projekt att fokusera på. Jag ska också ta tag i min vikt igen tänkte jag. Gick ner lite innan jul men nu har jag inte vågat ställa mej på vågen… ha det gott!

 3. Vicki says:

  Härliga bilder från era dagar!!

  Jag tittade också på familjen annorlunda igår med älsta dottern. Hon brukar följa det men förra säsongen började jag med att se det.
  Det är rätt underhållande!! Jag ska inte ha fler barn för jag är för gammal men att de orkar. Ibland tycker jag det är fullt ös här hemma med 3 egna barn plus deras kompisar.

  Ha en bra dag,Vicki

 4. Carina says:

  God fortsättning på det nya året!
  Vilka härliga barnbilder, du har riktiga gullungar:)
  Apropå vikt….jag har just börjat mitt nya liv( för vilken gång i ordningen vet jag inte)…slog personbästa i chokladätning i år.
  Vi har aldrig någonsin fått så många askar, dålig karaktär som jag har så blir det en katastrof.
  Men nu som sagt , ska det bli ändring på det.
  Kramar//Carina

 5. Grodmamman says:

  Bra med en egen pulkabacke i trädgården!
  Underbara bilder på era döttrar också. Som sagt, vilket minspel hon har, Tyra.
  Vem behöver inte ta tag i livet så här efter jul?!? Vi låg i magsjuka veckan innan jul, så jag tror att jag ligger ungefär på plus minus noll, men nu vill jag gå ner.
  Lycka till!
  Kram

Lämna ett svar