Mina TRE dockor

Numera när jag ska åka någonstans så har jag tre småttingar att klä på. Här sitter mina sötaste döttrar Betty och Tyra med Bettys docka som inte har fått nått namn ännu. 🙂 De sitter redo för en tur till IKEA där vi mötte upp deras pappa och åt middag. Är det inte helt otroligt att köttbullar och potatis till Betty endast kostar 8 kr? 😀

Efter middagen så åkte vi för att fira moster Johanna. GRATTIS och Hipp Hipp Hurra till min yngsta lillasyster som fyllde 29 år igår! Tänk att hon har blivit stor också. Gammtanten! 😉


GULLUNGARNA Theodor och Tyra. Kusiner med bara 7 veckor som skiljer. (Tyra har tröja och jeanskjol från PO.P och även Thedors hängelsbyxor kommer från PO.P)

Jag är inte riktigt kry idag! Har faktiskt lite feber t o m. Ont i halsen har jag haft i ca 2 veckor…så om det inte går över snart så kanske jag måste besöka VC ändå. Drar på det som vanligt. Ja lite synd om mej är det nog. 😉 Tjejerna sover, Jocke har åkt och handlat, Linus sitter vid datorn och Gustav sitter i soffan bredvid mej och gosas med Hjalmar. Ska väl tillägga att det är vår katt… 🙂 Hoppas att ni har det bra. KRAM

10 comments

 1. Jenny says:

  Hej Vännen!
  God fortsättning!
  Sööta dockor du har!! Mina favoritdockor Vera och Agnes har varit här och hälsat på idag, det är verkligen full rulle när de är på besök:)

  Hoppas du kryar på dig, inte kul att vara krasslig så länge..

  Kraam Jenny

 2. A House With A View says:

  Vilka hääärliga bebbe-bilder!! Men vad synd att du inte är kry 🙁 Min lilltjej och son är också krassliga så det är lite av sjukstuga här hemma för tillfället!

  Stroooort Grattis till Johanna på sin födelsedag!!

  Önskar dig en bra dag!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

 3. Min plats i solen says:

  Hej Helena!

  Åhhh, jag kan inte annat än le åt den söta bilden på dina tre dockor. 😉 Sååå fina! 🙂 Det är en härlig period det där. 🙂

  Tråkigt att du inte känner dig riktigt kry vännen. Skickar dig styrekramar och hoppas att du kryar på dig snabbare än kvickt och får en riktigt mysig helg.

  Kram Lotta

 4. Gardenhouse says:

  Härliga familje bilder du bjuder på!
  Barn är ju bara så underbara, snosade hela gårdagen på en treveckors gammal tös…
  Ja det är inte klokt vad billigt det är att äta på IKEA, vi vatr tio man som åt frukost och lunch där för 308 kr sammanlagt =)
  Jag har länkat från min blogg till din hoppas det är ok!?
  Trevlig helg,
  kram Sussi

 5. Gardenhouse says:

  Men vilka snyggingar! Och ett sånt jobb att klä alla tre 😉
  Tur Kamprad pressar mat priserna så det blir mer än värt.

  Du har en utmaning hos mig om du har lust…

  Kram Sussi

Lämna ett svar