Tisdagskväll

Imorse när jag lämnade på Bettys förskola så fanns det ingen ordinarie personal, endast två vikarier som varken Betty eller jag har träffat förut. Jag var beredd att ta min lilla dotter med mej hem igen ska ni veta… Men för Betty verkade det inte alls spela någon roll, hon gick och vinkade till mej precis som vanligt. Lillstumpan. Det var nog mest jag som tyckte det var jobbigt. 😉 Hon hade varit så go och glad hela dagen enligt vikarie-tjejen. Gladare blev hon när de firade hennes födelsedag i efterskott. 😀

VÄRLDENS goaste systrar! GUD vad jag älskar de här småttningarna.

Det är väl bäst att jag tillägger att jag är övertygad om att vikarierna gör ett lika bra jobb som ordinarie personal. De här två tjejerna verkade jättefina mot barnen vad jag kunde se och en ordinarie förskollärare fanns i huset, men var upptaget i möte på förmiddagen. Men just när man ska lämna sina småttingar på morgonen så tycker jag att det är viktigt med trygga rutiner. Jag gick Barn och utbildning i gymnasiet så jag är barnskötare som det heter och har jobbat en massa som vikarie i början på 90-talet, sista jobbet som barnskötare var nog när jag var gravid med nr 2, 1995. Vad vill jag säga med det? Ja det har jag glömt…hahaha. Nä men att jag vet hur viktigt det är eftersom jag själv har varit den där nya vikarien SÅ många gånger. Sedan vet jag hur otroligt duktiga de här vikarierna är också -eftersom jag själv var så jävla bra. Hahaha. 😉 Nä nu lämnar jag det här ämnet innan det spårar ut totalt…

Här ser ni Liemannen i flätor. Mohahaha

Tyra och jag hade jätteskoj på babysången idag och jag och vännen Erica hann efter sången ta en sväng på en inredningsbutik i stan innan dagishämtningen också.


Igår så åkte jag och mina döttrar till syster/moster Johanna och Theodor.Vi tog en lång promenad och Betty vägrade somna även fast hon var supertrött. Vilket resulterade såklart i att hon somnade i bilen på väg hem ist -alldeles för sent… Mysigt hade vi hos Johanna iaf, mamma var också med några timmar. Tyra älskar att leka med bitringen som man kunde sätta fast. Tack mamma! Kanske vi kan ta en repris på fredag igen Jossi?

Nu har det visst börjat snöa säger Jocke. 😀

2 comments

  1. CiliaH says:

    Du är helt klart den snyggaste lieman jag sett 🙂

    Sv: Tack, jo det är klart jag hoppas ett tag till, även om det känns liiiite kört.

    Kram

  2. Carita says:

    jag jobbar i förskolan och vi försöker att alltid ha någon ordinarie som är där men ibland (ytterst sällan) händer det att vi alla ordinarie är sjuka. vi har vikarier som är kända för barn o föräldrar o försöker använda oss av samma vikarier men ibland går inte det heller och då får man göra det bästa av situationen – vi har pratat mycket med föräldrarna om detta och försökt tala om för ”våra” vikarier att de alltid ska presentera sig för barn o föräldrar vem dom är och varför dom är där – helt klart gör dom ett superbra jobb och är värda en eloge – oftast tycker barnen att det är spännande med ”nya” fröknar.

Lämna ett svar