Tisdagens röntgen

20120417-214520.jpg

Härnösand idag. Betty SÅ glad över sitt nya Hello Kitty paraply, Tyra ville inte ha sitt uppfällt, bara hålla i. Hihi.

Nä idag var det inte en mysig dag att gå på stan. Fy fan rent ut sagt. Snö och blåst. Blött och kallt. Vart tog solen, värmen och alla människor med vårkänslor vägen!? Kom tillbaaaka. Kan ju säga att jag vill inte ens fota hur det ser ut hemma hos oss… En dm snö!!! Usch. Men det hör ju till april månad. Tyvärr.

Det gick bra på röntgen idag iaf. Kopparspiralen hittades, fick se bilden och det såg ju helt knäppt ut, den var verkligen på snedden, med ankaret neråt… Nu väntar jag på att få en tid för operation. Vill inte ha den där i kroppen längre!!!

Hur det gick med shoppingen? Nu ska jag berätta hur det kan gå till en mysig familjedag på stan.
Efter jag var klar på sjukhuset så skulle vi åka och äta. Vi känner inte till H-sand så där utan och innan, förutom Big Boy -men jag ville hitta nåt nyttigt och Betty var sugen på korv och pasta.
Snöovädret gjorde att vi inte hade lust att gå längre än nödvändigt. Vi svänger runt för att söka parkering…p-skiva, åker vidare, p-skiva, där borta då? P-skiva!!! Vi haaar ingen parkeringsskiva! Betty ropar att hon vill stanna och Tyra att hon vill äta. Meya sover.
Tar parkeringen vid simhallen, det får funka att gå därifrån. Packar ut syskonvagn och barnen. Betty vill också åka vagn och blir sur på att Meya och Tyra får åka. Rutinerade föräldrar som vi är så har vi lyckas glömma B och T:s vantar. Betty får låna mina och Tyra får filt över sej. Såja, alla nöjda. Nu går vi!!! Jocke kör syskonvagnen och jag håller Betty i handen.

Försöker hitta en restaurang som passar alla, går omkring upp och ner. ”här då?” ”nä det är ju si eller så, det går inte” ”inte den heller? Nä det är ju ingen mat”.
Snön vräker blöt ner. Betty börjar klaga på ont i magen. ”ja du är hungrig stackarn” ”det är vi också” ”vi ska snart äta”.
Vart hamnar vi tillslut? Big Boy. Vad äter jag? Nåt lyxmål, det var ju dagens. Javisst Coca cola och dipp också. Barnen blev glada och nöjda. Så glada att de tog av sej stövlarna och dansade på bänken till musiken!!! Ha ha ha våra små discotjejer! Efter blöjbyte och amning och mätta magar så på med alla kläder och regnskydd och grejer.

In på H&M. Handlade fingervantar, jacka till Betty, paraplyer, Hello Kitty hårspännen och en mascara till mej.
”vill du kolla på nåt mer? Frågade jag Jocke” absolut inte blev hans snabba svar. ”Då går vi mot bilen! Svarade jag glatt, innan han skulle ångra sej. Vilket jag visserligen visste att han aldrig skulle göra! 😉

One comment

  1. anna says:

    hahaha, äntligen en mammabloggare som skriver hur det EGENTLIGEN är när man shoppar med barn. vissa får det att låta så mysigt och glamoröst men det är oftast bara korta stunder.kram på dig

Lämna ett svar