Tisdag

Jag & Hjalmar vilar sött på soffan. Augusti 2011. Önskar att jag bara kunde ligga så här och slappa en hel dag. Fan vad skönt det vore. Fast lite rastlös kanske man skulle bli? Hihi.

Betty är på dagis och Tyra sover. Lugn i huset. Idag regnar det så det passade bra att bara vara hemma och tvätta. Städa kan ju också vara bra att göra innan man bjuder hit tidningen. 😉 Men nu är det paus. Lite bloggtid med en kopp kaffe och banan. Om en timme ska Betty hämtas och sedan blir det ICA en sväng innan vi landar hemma. Japp en spännande dag. Tror att jag ska göra det enkelt för mej till middagen och bara fixa soppa och varma smörgåsar med makrill. Ja så får det bli! KRAM

6 comments

 1. Johanna says:

  oh då skall du testa och vaxa dina bryn. Jag hatar plockningen tycker det gör så förbannat ut och fällde en del tårar när det gjordes… vaxningen är över på 3 ryck 🙂 och gör inte ens hälften så ont!

 2. CiliaH says:

  Så söta ni är när ni sover 🙂 Skönt med lite vilotid!

  Sv: Hoppas verkligen ni får till det med lite egentid innan bebis kommer. Om det så bara är att få en hel natts sömn, gemensam sovmorgon och mysfrukost så är det ju guld värt!

  KRAM

 3. cherie says:

  åh, så himla härlig bild! 🙂
  ♥ kika in på min välgörenhetsblogg, för en unik och jordnära blogg. det lilla du gör som att klicka in, kan göra skillnad. Kram ♥ /cherie

 4. Jenny says:

  Där ligger ni bra:)

  Vad spännande med besök från Sundsvalls tidning, ser fram emot att få höra mer om det!

  Kraam Jenny

Lämna ett svar