Jag fick ett mail…

…från Sundsvalls Tidning härom veckan.  De kommer hem till mej på onsdag. Kul! Berättar mer sedan. 😀


En dimmig kväll. Solnedgång från altanen -som inte finns där ännu- okejdå, men från altandörren då?! 🙂

Idag så har jag och tjejerna besökt en förskola. Vi har stått i kö sedan början på året för en plats på samma förskola som Betty har till Tyra. Tyvärr så finns det inget ledigt och det kan dröja en bra bit inpå nästa år. Ni må tro att mina gravidhormoner har åkt berg och dalbana. Jag har varit riktigt ledsen. Vill ju inte skola in henne på en förskola och sedan börja om med allt och skola om igen… Nåja. I vilket fall som helst så fick jag ett mycket positivt intryck av förskolan, området och dess personal, så i oktober så kanske det blir så att vi börjar åka på två förskolor som ligger en bra bit från varandra innan vi åker till jobbet.

Efter besöket så blev vi bjudna på lunch hos Erica och hennes döttrar. 🙂 Mysig dag ihop som alltid!

Ikväll så fick vi besök av tjejernas farmor och farfar som nyligen kom hem från Kroatien. De hade små presenter med sej -t o m till mej och Jocke. 😀 Tack för det!

Nu blev det här ett väldigt uppstolpat inlägg. Åsså efter det och sedan…bla bla bla. och vet ni nivadhansadåråba!? Hahaha. Men nu får det bli så. Är sjukt trött och borde lägga mej bums. Men först ska jag få massage av min snälla sambo. KRAM på er och tack för att ni tittar in.

6 comments

 1. alegni says:

  spännande tycker också jag!
  du ser så ohyggligt bra ut för att vara ”höggradigt” gravid. men det gör du ju alltid!
  kram
  ingela

 2. Hanna says:

  Hej Helena!
  Vad kul med sundsvallan! Är det själva st, eller Li från våning o villa som ska komma?

  Såg ju nu att du är ’på smällen’ igen 🙂 Vad härligt, grattis!!!

  Ha d gott!
  Kram Hanna

 3. Malin & Prinsessan says:

  Åh vad spännande! Då måste jag hålla utkik framöver 🙂 Själv kommer jag vara med på lördag (tror jag)..

  Kan hålla med om att Olgas blogg är lite rörig. Har också haft svårt att fastna där inne men nu när jag träffat henne IRL är det lättare 🙂 Hon pratar precis som hon skriver så när man hör hennes röst och kopplar den till texten blir det mindre svårläst. Om du förstår hur jag menar 🙂

  Kram på dig!

 4. millan i skåneland says:

  Hej!
  Vilken fin bild. Trodde första det var små fåglar på klädstrecket men såg sen att det var klädnypor:) Dags att skaffa glasögon för mig kanske?

 5. Ylvali says:

  Kul med en intervju!
  Vilken fin solnedgång! Det ser lite kyligt ut dock.

  Jag måste bara skriva och säga att jag tycker erat käk är underbart. Det är garanterat en inspirationskälla när vi nu planerar renoveringen av vårat.
  Kram,
  Yllet

Lämna ett svar