I dag fick jag besök…

…av två gulliga kvinnor från Sundsvalls tidning. De ställde en massa frågor och fotade Tyra och mej. 🙂 (Betty var på dagis.) Snart (om nåt fastnar) så kommer ett litet reportage i Sundsvalls tidning ”Jag och min blogg”. Varför jag bloggar och tycker det är så kul, om det finns något negativt osv. Vet knappt vad jag svarade känner jag. Hahaha. Så där blir det alltid när någon intervjuar mej, känns som att jag säger NOLL vettigt utan bara babblar på. Mmm. Tur att de brukar vara proffsiga på sitt jobb och får till nåt ändå av allt svammel. 😀 Trevligt med besök var det iaf tycker Tyra och jag.

Jag glömde ju helt bort att fota, även fast de stannade i 1½ timme. Tog fram kameran efteråt och fotade på matbordet ist.

Luktärtor från trädgården. Brödduk GreenGate. Mjölkkanna och brödfat med monogram M.


Visst blev det bättre med rosa (och vita) handdukar förresten?


Gripsholm. Två för 50 kronor på ICA. 😀

I morgon blir det jobb igen och jag ska shoppa presenter till både mamma och syster Jenny som vi ska fira på fredag. Jocke ska på vårdcentralen med Tyra och Betty. Vi är lite oroliga för Tyra. Hon dricker så otroligt mycket vatten -t o m på nätterna ibland. Det KAN ju vara diabetes så hon har fått läkartid för koll imorgon. Förhoppningsvis så är allt bara bra och vi slipper oroa oss. Betty har böjveckseksem  som de ska få passa på att titta på också. God natt på er!


11 comments

 1. Erika says:

  Vilka fina bullar. Såg riktigt gott ut. Spännande med tidningen, hoppas du kan lägga ut reportaget på bloggen för oss som inte bor i Sundsvall. Kan efter en hemsk sommar med elaka böjvecks exsem. Salvan heter elocon och är det enda som funkat på min Alice.

  Kram

  Erika

 2. Katarina says:

  Du måste berätta när tidningen kommer ut så jag kan be min Sundsvallskontakt att köpa den åt mig. =) Hoppas allt visar sig vara bra med Tyra. Det är så jobbigt när barnen är sjuka. 🙁
  För två år sedan åkte jag in med min näst yngste son som hade svullnat upp runt halsen. Läkaren hittade inget fel, men ville ta några prover för att ”utesluta något farligt”. Jag hörde bara ”farligt” och tolkade det som att jag skulle föbereda mig på att han skulle dö. Vilka fruktansvärda timmar innan vi fick provsvaren och jag förstod att det inte var någon fara.
  Lycka till!

 3. alegni says:

  hopppas, hoppas att allt är okej med lilltösen!
  du länkar väl till tidningen, eller fotar reportaget sedan så vi andra också får ta del av den?
  kram och ha en fin torsdag!
  ingela

 4. Lisa says:

  Vad kul att få komma i tidningen 🙂 Känner igen det där med att glömma bort att fotografera, men du hann ju få till fina bilder ändå tycker jag.

Lämna ett svar