Tisdag och solen skiner -men vem bryr sej?

Idag är det ingen rolig dag. Man skulle kunna säga att det är en jävla pissdag, men det skulle ju inte låta så bra. Så det skulle jag ju aldrig skriva här…

Nä jag har ingen speciell anledning just idag till att inte vara på topp. Jag är bara inte det. Kan ju förstås bero på bråket som Gustav och jag hade igår. Kan ju bero på att stackars Tyra aldrig får vara frisk. Hon hade 38,3 i morse. Kan ju bero på att Erica och jag hade tänkt ta en promenad i solen efter babysången -men det bidde ju inget med varken den ena eller det andra. Kan ju inte ta med en sjuk bebis till babysången ju. Jag ligger efter i bloggandet och jag ligger stort efter med att besöka er bloggare också. Dessutom så skulle jag behöva ta itu med tvätthögen nu när Tyra sover, men hur kul kändes det? Blä. Har ni också sådana här dagar då ni helst bara skulle vilja stanna under täcket hela dagen och när ni går förbi spegeln så lipar ni åt den där fula människan som skymtar förbi!?  😀

Hejdå från en lite nere bloggerska!

This entry was posted in Blandat.

7 comments

 1. CiliaH says:

  En stor kram till dig min vän. Vet precis hur det är med såna neredagar. Hoppas livet snart ter sig lite positivare igen.

  KRAM

 2. Jenny says:

  Hej Vännen!
  Vilken tråkdag..känner igen mig, såna har jag oxå ibland..Tycker iaf att du är väldigt söt på bilden!
  Dina grabbar (grattis i efterskott till Linus!) måste vara stolta över sin coola och unga mamma:)

  Kör dieten igen:) måste få till träningen bara, så tror jag att det kommer hända saker på vågen:)

  Sköt om dig!

  kraam Jenny

 3. razzel says:

  Jovisst har man sådana dagar då man känner sig som Pentti Varg i Fablernas Värld; ”Här sitt jag i storskogen, alldeles ensam och ingen tyck om mej”…
  Men jag har till sist insett att den känslan infinner sig med ganska exakt en månads mellanrum… ; )

 4. ♥ Erika - Mamma till två små ♥ says:

  Hoppas du får en god nattsömn och vaknar upp med ny energi i morgon! bråk är heller aldrig kul, det tar all energi men försök vända på det, lättare sagt än gjort men försöker peppa en smula 😉 kraam o godnatt!

  ps. bloggandet ser jag som sista prio så känn inget dåligt samvete för det. kram

 5. Ansibecki says:

  Jag känner igen det där. Vissa dagar är helt enkelt skit. Men tänk på att du har egentligen ingen skyldighet att blogga. Och min blogg kommer finnas kvar ett bra tag till så känn ingen stress att besöka den. Det är väl inte hela världen om du råkar missa några inlägg… Så himla viktiga kan de ju inte va! 😉

  Hoppas du har en bättre dag idag! 🙂
  kram

 6. i min lilla lilla värld says:

  Du får inte säga så om dig själv. Framförallt inte skriva ner det. Du ska intala dig själv att du är snygg. Hur ful du än känner dig. Det hjälper. Jag lovar. Har många års erfarenhet. Hoppas verkligen att dagen fick ett bättre slut iaf =)

Lämna ett svar