Linus 18 år

Idag är det min son LINUS 18-årsdag. Jag kan faktiskt inte förstå att han redan är 18 år. Tiden går fruktansvärt fort. Ni som är småbarnsföräldrar får säkert höra  ”Ta vara på tiden, den går så fort!” Alltså det stämmer verkligen!!! Det känns som att det bara var några år sedan som jag var 20 år och 2 månader och ville inget annat än att åka hem från BB med vår lilla bebis.

En sak som är annorlunda med att få barn NU är att jag verkligen låter allt ta tid. Jag vet att jag verkligen följde och längtade efter varje steg i utvecklingen när pojkarna var små. Klart att det är kul att se de börja gå och när de börjar prata osv, men det är ingen panik. Tids nog lär sej alla det ändå. Bebis och småbarnstiden är en sådan kort tid så låt de vara små. Däremot så stressar jag lättare upp mej när de är sjuka eller när vi är ute på nåt…jag var coolare förr. Kanske beroende på att jag är lite klokare nu också!? 🙂

Linus brukar inte vilja att jag lägger ut bilder på bloggen. Idag fick jag inte göra det iaf, förutom denna bild. 🙂 Gustav, jag och Linus på en båt i Kroatien för 5 år sedan.

Vi firade Linus med presenter och tårta igår redan. Han är på praktik och sover hos sin pappa idag. Älskade fina stora, ja faktiskt myndiga du; mamma älskar dej -stort grattis!!! 😀

This entry was posted in Barn and tagged .

3 comments

  1. Milla says:

    Åh ja, jag kan inte annat än att hålla med… min grabb fyller 18 om 3 veckor och min dotter fyllde 20 nyss, man fattar nada… Men jag brukar försöka tänka efter, gå igenom alla de åren och inser att jo… en hel del har hänt på vägen trots allt, men känns onekligen konstigt. Man vill ju försöka att låta bli att styra dem för mycket att skriva dem en massa på näsan, men det är ju det man hållt på med hela livet så det är inte helt enkelt att låta bli :=) Men en sak är säker, man älskar dem mer än någonsin, och tycker de känns som än mer sårbara nu än när de var typ 3 år :=)
    Kram Milla

Lämna ett svar