Plättar i luften

Jag är så himla förtjust i den lilla gulliga blomman Plättar i luften. Den är så söt. Jag köper in den då och då, för jag är tyvärr lite dålig på att hålla den vid liv… Nu har jag hittat en plats på tallrikshyllan i köket. En vacker engelsk pelargon ser ni skymta där bakom också.


Tack för peppande ord! Jag känner mej inte direkt på topp idag heller. Men mycket bättre. Klockan är snart 9.30. Betty är på dagis, Tyra kryper omkring och säger ”dadda dääää” hela tiden. Sötungen är feberfri idag. Jag har hunnit med att plocka undan lite och kört igång både en disk -och tvättmaskin och det viktigaste av allt; Gustav och jag är vänner och han är på bra humör igen. Det är inte kul med en surförbannad 15-åring…inte så kul med en surförbannad mamma heller för den delen. 🙂

Tillägg…tydligen så menar jag ju att jag gillar Hjärtan på tråd! Eftersom det är det som jag har köpt, tack för tillrättavisningen Ulrika.  Fast jag gillar ju Plättar i luften också, ja inte konstigt att mina växter dör när jag inte ens vet vad jag köper…men min felskrivning får stå kvar. Hihi.

10 comments

 1. Ulrika says:

  Antar att du menar hjärtan på tråd?? Plättar i luften är också toppenfin!! Kram

 2. Ansibecki says:

  Jag gillar också den blomman! Men som sagt man har ju fått köpa nya ett antal gånger… Tur att det inte är en dyr växt! Vad bra den passade i hyllan förresten! 🙂

 3. Ulrika says:

  Förresten ett tips sköt den så dåligt du bara kan så lever den länge!! Vattna sällan och så vidare! Kul att följa din blogg du har bra smak! Lite extra kul nu då jag har en dotter som är hyfsat jämngammal med min lilla tjej! Ha det bra! Kram Ulrika

 4. A House With A View says:

  Åh vilka fina foton, gissar att de var från kalaset, så mycket gott och SUPERFARLIGA saker på faten 🙂 Läste ditt förra inlägg också! Klart vissa dagar känns för jäk……a!! Allt ”suger” för att välja ungarnas uttrycka, haha. Men imorgon är en annan dag och då känns det nog lite bättre tror jag 🙂 Gäller att stå ut i tröket så länge det varar och invänta bättre tider. Men vad jättefin du är på den bilden, jättesöt!

  Stoooor nattizkramiz

 5. Helena says:

  Ulrika: Sköta den dåligt? ok. 🙂 Jag brukar nog vattna ihjäl mina nya växter är jag rädd, så jag ska gå på ditt tips. TACK så mycket, kul att du gillar min blogg. Bli så glad ska du veta!!! Menar du att du har en dotter som är som min yngsta? (runt 9 mån) Kram

 6. Helena says:

  Jag gillar också hjärtan på tråd. Är ur usel på att få växter att överleva. Jag vattnar ihjäl dom =) Man måste få ha skit dagar också, men det är jobbigt om det beror på familjen…. Jag älskar din blogg, en energi kick i min annars tråkiga vardag =) Nä jag måste ta tag i min feta mage nu, du ser ju så ”trimmig” ut att jag skäms när jag ser min haka och hängbak =O. Sköt om dig!!!

 7. Helena says:

  Helena: Så du är också en sån blom-dödare! Skönt att det finns fler. Hihi. Gud vad glad jag blir att du gillar min blogg -det är verkligen så kul att höra, för ibland känns det som att det bara är blahaaa som jag babblar om och att ingen orkar läsa! (trots alla besökare) Och du……jag är inte ett dugg trimmig!!! Men tack ändå! 🙂 Kraaaaam

Lämna ett svar