Tisdag 9 aug

Så här ser Tyra och jag ut idag. Naturliga och ostylade. Ja Tyra är ju förstås alltid lika naturligt söt!

Efter inlägget om Afrika så vill man ju inte gärna gnälla…men här kommer lite gnäll ändå. Eller vi kan se det som fakta helt enkelt. 🙂 Sedan i lördags så har jag dragits med en jobbig Urinvägsinfektion. Jag har haft det många gånger förr och oftast så låter jag den bara läka ut av sej själv. Men när man är gravid så ska det alltid behandlas (Om man inte behandlar en urinvägsinfektion kan det utlösa värkar och i värsta fall göra så att förlossningen sätter igång för tidigt tydligen). Ondare hade jag denna gång också. Ja kul är det inte. 🙁 Det är en förklaring till att jag inte har varit allt för aktiv hos er kära bloggare. Kanske inte så aktiv här heller. Inte heller där ute i den verkliga världen. 😀

Jag klarade inte av att lämna morgonurin eftersom jag har som ondast då och inte kunde hålla mej i 2 timmar precis…så det fick fungera senare ändå. Labprovet visade inga bakterier, men däremot både blod och äggvita. Enligt BM så kunde det visa utan bakterier på stickan även fast det var urinvägsinfektion. Min gulliga sambo kom nyss hem med antibiotika (Penomax) så snart ska jag bli bra igen!

Skulle inte förvåna mej om jag har GBS även denna graviditet…suck. Men det tar vi då jag får veta det!

När Jocke hade varit så gullig och handlat Tranbärsdryck till mej så tog han upp någonting mer ur påsen och sa med ett smajl:

-Jag köpte den här till dej också!!!

Jag hann tänka både chokladkaka och inredningstidningar/Mammatidningar innan han lirkade upp…

-Klädnypor!

-Ja, du sa ju att du hade för lite.

-ÅH tack, bara mina klädnypor!

Hahaha. Tur att han är snygg att se på iaf 😉 …och rätt snäll ibland. Och fler klädnypor behövs faktiskt. 😀

6 comments

 1. Cissi says:

  Fyfasiken vad jobbigt med urinvägsinfektion. Lider med dig, men skrattade högt av igenkänning med klädnyporna… Hade verkligen kunnat vara min sambo!

 2. CiliaH says:

  Usch hoppas du blir frisk snart. Själv fick jag ju veta att jag hade GBS när jag låg på förlossningen, ingen som hade sagt det till mig! *mutter* Håller tummarna för att du slipper det.

  Hihihi som jag skrattade över klädnyporna, ibland försöker de lite för mycket de där männen 😉

  KRAM

 3. A House With A View says:

  Jaaaa, han är ju rejält snygg att se på som sagt var så det får väl kompensera klädnyporna, asflabb!!!!!! Men så gulligt!! Hur tänker männen, eller hur tänker vi??? Slutsats = heeeelt olika, haha!!! Nåja, huvudsaken är att du blir av med den nedrans infektionen – no fun!!!!

  kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

 4. Grodmamman says:

  Tråkigt med uvi!:( Hoppas att du snabbt blir bättre nu när du fått penicillin och tranbärsdryck. För att inte tala om klädnypor!;)
  Kram

Lämna ett svar